"Κηδεία" στον ΣΚΑΙ: Ποιο καθημερινό πρόγραμμα του έκανε 7,2;

Χαμός στο κανάλι!

Στο ΣΚΑΙ "κηδεία" είχαν για καθημερινό πρόγραμμα τους που έκανε στα νούμερα τηλεθέασης 7,2%. Δείτε αναλυτικά και τα τέταρτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την συγκεκριμένη εκπομπή να σημειώνει μονοψήφιο νούμερο, ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει και άνοδος.

Χθες, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε 7,2% με την μεσημεριανή του εκπομπή στον ΣΚΑΙ με αποτέλεσμα να έχουν "κηδεία" στο κανάλι, ενώ σε τέταρτο έφτασε έως και το 6,2%.

Αναλυτικά τα τέταρτα

7,9
8,2
6,8
6,4
6,4
7,5
7,2
7,4

Με τι νούμερα έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα;

ΣΚΑΙ: Κηδεία με το 6,6%! Πέφτει όλο και πιο κάτω ο παρουσιαστής...

Πέφτει όλο και πιο κάτω ο συγκεκριμένος παρουσιαστής στο κανάλι του ΣΚΑΙ και τα νούμερα του οδηγούν σε... "κηδεία"! Απίστευτο αρνητικό ρεκόρ το 6,6%!

Το τηλεοπτικό κοινό εξαρχής έδειξε πως δεν είναι και στις πρώτες του επιλογές το νέο αυτό project που ήρθε γιατί πίστευαν πως θα "χτυπήσει" κόκκινο στα μηχανάκια της AGB!

Ο λόγος, φυσικά, γι αυτόν που έχετε ήδη στο μυαλό σας! Για τον Γιώργο Λιάγκα και το παιχνίδι "Guest My Age" που από την πρώτη κιόλας εκπομπή τα ποσοστά του πλησιάζαν τα μονοψήφια!

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 17,5
ALPHA: Πάνω κάτω 8,6
STAR: Elif 10,9
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 11,1

ΑΝΤ1: Still standing 23,0

ΣΚΑΙ: Guess my age 6,6

ΣΚΑΙ: ΒΟΟΜ 6,8

OPEN: Ένας για όλους 5,5

Όπως θα δείτε στον παραπάνω πίνακα τερμάτισε τελευταίος στην απογευματινή ζώνη!

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής του:

7,3

6,5

5,5

7

8

Να σημειωθεί βέβαια πως ο παρουσιαστής δεν διανύει μια εύκολη περίοδο στην ζωή του και μάλιστα πρόσφατα έκανε ακόμα ένα ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής για πρόσωπο που βλέπαμε μέχρι πριν λίγο καιρό καθημερινά στους δέκτες μας!