Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «ισοπέδωσε» τον Alpha tv! «Έριξε» 10 μονάδες στο Έρωτας μετά!

Συναγερμός με τα νούμερα τηλεθέασης!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «ισοπέδωσε» τον Alpha tv! «Έριξε» 10 μονάδες στο Έρωτας μετά!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «ισοπέδωσε» τον Alpha tv! «Έριξε» 10 μονάδες στο Έρωτας μετά και τα νούμερα έσπειραν τον τρόμο στον ανταγωνισμό!

Η εκπομπή του χτες, με καλεσμένο τον Μανωλάκη και την Βάλια από το Καφέ της Χαράς, έκανε ασύλληπτα νούμερα. Έφερε διαφορά 10 μονάδων με το Έρωτας Μετά στον Alpha tv και στον ΑΝΤ1 είχαμε πανηγύρια.

Αναμφίβολα ο Γρηγόρης διανύει την καλύτερή του χρονιά, αφού κάθε του εκπομπή σαρώνει και σε τέταρτο, έφτασε μέχρι και 32%! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης:

32
27.4
19.2
15.2
18.2
19.7
18.2
15.7

Τα τέταρτα τηλεθέασης για το Έρωτας Μετά:

13.5
14.6
16.6
7.7
7.4

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για τα δύο προγράμματα:

Late Night

ANT1: The 2night show 20.2

ALPHA: Έρωτας Μετά 12.0

ALPHA: Η απόφαση "βόμβα" για τη σειρά "Έρωτας Μετά"! Εσπευσμένες αποχωρήσεις από το κανάλι...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Εσπευσμένες αποχωρήσεις θα έχουμε στο κανάλι του ALPHA, σε λίγο καιρό, αφού οι ιθύνοντες πήραν μια απόφαση "βόμβα" που αφορά την αγαπημένη σειρά "Έρωτας Μετά"!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τις νέες πληροφορίες που ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr για ένα project που φέτος έχει συζητηθεί αρκετά!

Είναι μια σειρά που σημείωσε αρκετά μεγάλη επιτυχία στην πρεμιέρα της και κατάφερε να κρατήσει για λίγες μόνο ημέρες υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης! Από ένα διάστημα και μετά "έπεσε" σε μονοψήφια και τώρα απλά διατηρείται σταθερή στο 10-12%!

Έρωτας μετά Alpha

Γενικά, οι υπεύθυνοι θεωρούσαν πως κρατούν μεγάλο χαρτί στα χέρια τους για να επιτεθούν στον ανταγωνισμό αλλά, η προτίμηση του κοινού δεν έδειξε κάτι τέτοιο...

Τι αποφάσισαν στον ALPHA για την σειρά "Έρωτας Μετά"

Αλλά για να μην σας κρατήσω άλλο σε αγωνία! Σύμφωνα με πληροφορίες μου, επειδή ο ALPHA, που πριν από λίγες ημέρες πέρασε στα χέρια της Motor Oil, καταβάλλει κάποιες χειρουργικές κινήσεις για να ψαλιδίσει το κόστος των σειρών, αποφάσισε να κάνει περικοπές και... ξεκίνησε από το Έρωτας Μετά!

Όπως μου ανέφεραν οι πληροφορίες μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr το επόμενο διάστημα θα αποχωρήσουν μικροί ρόλοι της σειράς, που ολοκληρώνονται εσπευσμένα λόγω των... οικονομικών! Η σειρά θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στους βασικούς ρόλους!

Εδώ, μάλιστα, μπορείτε να δείτε όλες τις εξελίξεις του 'Ερωτας Μετά αυτής της εβδομάδας (16-19/12), πριν παιχτούν στην τηλεόραση! Τις έχουμε πρώτοι!