Σοκ στον ALPHA με το 7% που είδαν στα νούμερα! Ποια παρουσιάστρια το έκανε;

Πολύ άσχημη μέρα για εκείνη!

Σοκ στον ALPHA με το 7% που είδαν στα νούμερα! Ποια παρουσιάστρια το έκανε;

Για ποια παρουσιάστρια του ALPHA δεν ξημέρωσε όμορφη μέρα αφού έπαθαν σοκ όταν είδαν ότι έκανε σε νούμερα 7%; Σας έχουμε αναλυτικά τα ποσοστά!

Η Ελεονώρα Μελέτη με χρόνια πορείας πίσω της έχει αποδείξει τι είναι και τι μπορεί να κάνει, όμως η φετινή χρονιά δεν φαίνεται να της πάει καλά αφού έχει αναλάβει ένα πολύ σκληρό... έργο! Να σταθεί απέναντι από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην late night ζώνη!

Ελεονωρά Μελέτη

Ο Γρηγόρης έχει βάλει "φωτιά" στον ΑΝΤ1 με τα επικά νούμερά του και "φωτιά" στην Ελεονώρα Μελέτη και τον ALPHA που δεν μπορούν να τον συναγωνιστούν με τίποτα...

Δυστυχώς, την Τετάρτη 22/1 η διαφορά ήταν μεγάλη αφού ο Γρηγόρης είχε καλεσμένους που μονοπώλησαν πολύ το ενδιαφέρον με τις αποκαλύψεις τους!

Late night

ΑΝΤ1: Τhe 2night show 33.3

ALPHA: Έρωτας Μετά 7.0

ALPHA: Έκανε ρεκόρ στην... πτώση! Γνωστή παρουσιάστρια "χτύπησε" 7,2%!

Γνωστή παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA "χτύπησε" ρεκόρ στην... πτώση αφού σημείωσε στην τηλεθέαση 7,2%! Αδιανόητο!

Ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού αλλά τις τελευταίες ημέρες προβολής της εκπομπής της έχει πάρει την... κάτω βόλτα! Βέβαια, έχει πολύ σκληρό ανταγωνισμό απέναντί της και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1!

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή "Μεσάνυχτα" που το βράδυ της Τετάρτης 13/11 έκανε 7,2 ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απέναντι την ίδια ώρα πήρε "φωτιά" με 32,7!

Ελεονώρα Μελέτη τηλεθέαση

Δείτε αναλυτικά τα τέταρτά της:

5,7

4

9,8

8

9,4

6,4

6,8

Late night

ALPHA: Μεσάνυχτα 7.2

ANT1: The 2night show 32,7