ΣΚΑΙ - έκτακτο: Με το 5,4% στα νούμερα άσχημα τα νέα για το κανάλι!

Χαμός με την τηλεθέαση της Κυριακής 26/1!

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Με το 5,4% στα νούμερα άσχημα τα νέα για το κανάλι!

Άσχημα τα νέα για το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ με το 5,4% που είδαν στα νούμερα τηλεθέασης! Πρέπει να κάνουν κάτι εκτάκτως για να πάρουν τα πάνω τους στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου!

Η Τατιάνα Στεφανίδου δυστυχώς για ακόμη μια φορά βγήκε τελευταία στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB!

Τατιάνα Στεφανίδου ΣΚΑΙ

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 14,2

ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 5,4

ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 16,4

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής της:

6,9

8,7

6,9

6,4

5,8

4,4

3,3

4,1

3,8

6,1

2,9

Ωστόσο, επειδή θέλουν να ενισχύσουν την εκπομπή της αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια τακτική συγκεκριμένη μήπως και καταφέρουν να σηκωθούν λίγο τα νούμερα! Λέτε να πιάσει;

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε 6,6% σε νούμερα! Η απόφαση του καναλιού...

Έκτακτο ρεπορτάζ για τις εξελίξεις που τρέχουν με ταχύτητα φωτός στον ΣΚΑΙ όσον αφορά την Τατιάνα Στεφανίδου! Έκανε 6,6% σε νούμερα κι αυτή είναι η απόφαση του καναλιού!

Η συνεργασία του είναι άψογη χρόνια τώρα και οι δυο πλευρές είναι πολύ ευχαριστημένες από την πορεία αυτή! Ωστόσο, η αλλαγή που έγινε φέτος και από καθημερινό πρόγραμμα πέρασε σε πρόγραμμα Σαββατοκύριακου έδειξε πως δεν ήταν καλή επιλογή αφού τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν αρκετά!

Τα μονοψήφια είναι μονόδρομος και οι ιθύνοντες γνωρίζουν πως την έχουν αδικήσει πολύ γιατί έχει μεγαλύτερες δυνατότης από αυτό! Μετά το 6,6% που έκανε στην τηλεθέαση του Σαββάτου 7/12 είναι σίγουρη η απόφαση από το κανάλι!

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 22,4

ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 6,8

ΣΚΑΙ: DOT 10,3

ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 14,7

STAR: Star System 6,0

Η πρόταση που δέχτηκε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και που σας αποκαλύψαμε λίγες ημέρες πριν μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι 99,9% πως θα έχει θετική ανταπόκριση... για να δούμε!