MasterChef: «Μαγείρεψε» κανονικά τις Άγριες Μέλισσες! Χαμός στα νούμερα τηλεθέασης!

Πανηγύρια στο Star! Πόσο έφτασε το ριάλιτι μαγειρικής;

MasterChef: «Μαγείρεψε» κανονικά τις Άγριες Μέλισσες! Χαμός στα νούμερα τηλεθέασης!

To MasterChef έκανε πάλι πανικό στο Star και τα νούμερα τηλεθέασης είναι ασύλληπτα! «Μαγείρεψε» κανονικά τις Άγριες Μέλισσες σε ποσοστά και στην prime time αν μη τι άλλο έγινε χαμός. Ο ΑΝΤ1 έχασε αρκετά σε δυναμικό κοινό.

Το επεισόδιο χτες ήταν γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, και δεν κουνήθηκε κανείς από το Star! Το MasterChef έφτασε σε τέταρτο το 43,5% και στο κανάλι ανοίγουν σαμπάνιες.

Δείτε τα τέταρτα για το Master Chef αναλυτικά:

30.9
40.2
32.9
39.9
43.5
31.4
35.2
37.9
38.3
31.6
31.8
36
35.4
31.4

Δείτε τα τέταρτα για τις Άγριες Μέλισσες:

21.6
29.8
29.6
34.5

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την prime time ζώνη:

Prime time

ALPHA: Έλα στη θέση μου 16.9

ALPHA: Έρωτας Μετά 9.2

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 8.8

ANT1: Πέτα την φριτέζα 14,4

AΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 28.9

STAR: Master Chef 4 35,5

ΣΚΑΙ: 8 λέξεις 11,4

Αν θέλετε να δείτε την τηλεθέαση για όλα τα χτεσινά προγράμματα... σας το γράψαμε ήδη

Το επεισόδιο του Master Chef που «τσάκισε» τις Άγριες Μέλισσες - Τι είδαμε χτες

Όλα τα highlights έχουμε του χθεσινού επεισοδίου του MasterChef και θα σας τα δείξουμε ένα προς ένα. Ήταν ένας παίκτης που έκανε τους κριτές να «δακρύσουν, μια γιατρός.. μαγείρισσα, ενώ είχαμε και μια άρνηση του Πάνου Ιωαννίδη να δοκιμάσει πιάτο.

Από όλα είχε και χθες, ο διαγωνισμός μαγειρικής που θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα Master Chef, ο οποίος εκτός από το βραβείο θα πάρει και τις 50.000 ευρώ.

Το MasterChef παίρνει «φωτιά» στην τηλεθέαση, ωστόσο το STAR φέρνει ακόμη ένα πρόγραμμα που θα χτυπήσει το καμπανάκι της AGB.

"Χαμός" στο πλατό! Σηκώθηκε η παίκτρια και τους πήρε όλους αγκαλιά! Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

"Χαμός" επικράτησε στο πλατό του MasterChef, καθώς παίκτρια σηκώθηκε και τους πήρε όλους αγκαλιά! Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό, μιας και τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί! Η ίδια όπως τόνισε τους λατρεύει και την έχουν βοηθήσει!

Ο λόγος για την Χριστιάννα, που σπουδάζει νομική και λατρεύει να μαγειρεύει όπως είπε!

Η παίκτρια τόνισε πως οι κριτές ήταν μεγάλη πηγή έμπνευσης, ενώ όπως δήλωσαν και οι κριτές είναι αρκετά καλή στην ομιλία της, καθώς δεν έβαζε γλώσσα μέσα της.

Όσο για την μαγειρική της, οι κριτές της έδωσαν δύο ναι και την περιμένουν στα επόμενα επεισόδια να τους αγκαλιάσει ξανά, αλλά και να τους εκπλήξει.

Παίκτης έκανε ριζότο όμως ο Πάνος Ιωαννίδης αρνήθηκε να το φάει!

Έγινε και αυτό στο MasterChef! Παίκτης έκανε ριζότο όμως ο Πάνος Ιωαννίδης αρνήθηκε να το φάει και εκείνος απόρησε! Τι ήταν όμως αυτό που "ξίνισε" τον κριτή και αποφάσισε να κρατήσει τέτοια στάση;

Ο λόγος ήταν για τον Γιώργο, αθλητή του canoe kayak που όπως δήλωσε πήγε στο MasterChef για να ακολουθήσει το όνειρό του!

Αυτό λοιπόν και έκανε, θέλοντας να σερβίρει στους κριτές ριζότο με γαρίδες. Κάτι το οποίο δεν άφησε τους κριτές ιδιαίτερα έκπληκτους, καθώς εκτός της τεχνικής του, που δεν εντυπωσίασε, έκανε και λάθος και είπε πως χρησιμοποίησε καρολίνα ενώ στην πραγματικότητα έβαλε αρμπόριο.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Τους "έλιωσε" στο πλατό! Αυτή είναι η παίκτρια που έκανε τον Σωτήρη Κοντιζά να "σκάσει" στα γέλια!

Τους "έλιωσε" στο πλατό αυτή η παίκτρια! Και όμως έκανε ακόμα και τον Σωτήρη Κοντιζά να "σκάσει" στα γέλια στο MasterChef! Εκτός αυτού ωστόσο η ίδια όπως ανέφερε ήρθε για την εμπειρία και για να τη ζήσει στο έπακρο!

Δεν δίστασε μάλιστα να περιγράψει την αδυναμία της στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Η Στέλλα που μπορεί να μην είναι επαγγελματίας, κατάφερε να τους "κλέψει" με το κέφι και την χαρά της!

Όταν μάλιστα ο κριτής βρέθηκε μπροστά της για να κρίνει το πιάτο της, του ζητήσει ακόμα και selfie για την αδερφή της, με αποτέλεσμα να τους κάνει όλους να "λιώσουν" στα γέλια. Τώρα αναμένεται να την δούμε στην επόμενη φάση.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Αυτός είναι ο παίκτης που έκανε 8.000 χιλιόμετρα για να βρεθεί στο πλατό!

Αυτός είναι ο παίκτης που έκανε 8.000 χιλιόμετρα για να βρεθεί στο πλατό του MasterChef και που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, τόσο με το κατόρθωμά του, όσο και με τις τεχνικές του!

Ο λόγος για τον Ελληνοκύπριο Χρήστο Χριστοδουλίδη, ο οποίος μένει στη χώρα της Αφρικής και εργάζεται στα Ηνωμένα Έθνη, και θέλησε να δοκιμάσει το όνειρό του!

Ο παίκτης τους μαγείρεψε μια συνταγή από το Μαρόκο, όπου και έχει ζήσει και εκείνοι έκπληκτοι, του ζήτησαν να έρθει στο σόου και να αφήσει για λίγο το σπίτι του.

Από γιατρός... μαγείρισσα! Αυτή είναι η κοπέλα που συγκλόνισε!

Από γιατρός το άλλαξε σε μαγείρισσα και βγήκε στο πλατό του MasterChef! Αυτή είναι η κοπέλα που συγκλόνισε με τις εμπειρίες της, αλλά και τα πιάτα της! Ο πατέρας της αρνήθηκε να την συνοδεύσει στις δοκιμασίες του reality!

Η Σεμίνα Κατσίβα μπήκε με άγχος, μιας και όπως είπε, οι γονείς της δεν είναι καθόλου fan του επαγγέλματος καθώς είναι και οι δυο γιατροί!

Ο πατέρας της είναι καρδιολόγος και η μητέρα της πνευμονολόγος, όμως εκείνη θέλησε να κάνει την αλλαγή και να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό.

"Στα 14 του είπα ότι δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες. Από τα 7 έβλεπα τα ζαχαροπλαστεία και έλεγα, αχ μακάρι να είχα να έχω και εγώ ένα τέτοιο. Αντί να είχα μια κούκλα έλεγα να έχω ζαχαροπλαστείο". Κάτι και το οποίο μπορεί όντως να κάνει πραγματικότητα, μιας και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο "άτυχος" παίκτης που έκανε τους κριτές να "δακρύσουν"!

Το MasterChef είχε και τα δικά του ευτράπελα μιας και εμφανίστηκε και ο "άτυχος" παίκτης που έκανε τους κριτές να "δακρύσουν" από τα γέλια! Ο ίδιος ωστόσο δεν άφησε τις αναποδιές να τον επηρεάσουν και συνέχισε την δουλειά!

Ο Μάριος Μακουρίδης ταξίδεψε από το Παραλίμνι της Κύπρου και θέλησε να μαγειρέψει για τους κριτές πικάντικα ψαρομπιφτεκάκια με πουρέ κάρυ πατάτα και σελινόριζα!

Αγχωμένος ωστόσο έκανε κάποια λάθη που οι κριτές δεν μπόρεσαν να αγνοήσουν και άρχισαν να γελάνε.