Ενώπιος Ενωπίω: Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένο το «ταίρι» της Αλίκης Βουγιουκλάκη;

Τι ποσοστά έφερε στον ΑΝΤ1;

Ενώπιος Ενωπίω: Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένο το «ταίρι» της Αλίκης Βουγιουκλάκη;

Το Ενώπιος Ενωπίω τα κατάφερε χτες στην μάχη της τηλεθέασης ή τσακίστηκε; Όλα τα νούμερα που έκανε στο δυναμικό κοινό με καλεσμένο το «ταίρι» της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Τα ποσοστά μιλούν από μόνα τους και τα έχουμε όλα αναλυτικά για την εκπομπή του ΑΝΤ1!

Ο σπουδαίος ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος, βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για όλους και για όλα. Ο σπουδαίος ηθοποιός ξεφύλλισε το άλμπουμ της ζωής και της καριέρας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία έγραψε ιστορία.

Το δυναμικό κοινό, έδωσε πολύ καλά ποσοστά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και μάλιστα έφτασε σε τέταρτο μέχρι και το 32,2%! Πάντως χτες, όλα σχεδόν τα κανάλια, είχαν υψηλά ποσοστά στα προγράμματα τους, όπως φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης....

Δείτε όλα τα τέταρτα του Νίκου Χατζηνικολάου αναλυτικά:

32.2
18.2
16.2
17.3
18.1
15.8

Δείτε και το σύνολο τηλεθέασης για την late night ζώνη στο δυναμικό κοινό:

Late night


ΑΝΤ1: Ενώπιος Ενωπίω 19,6

ALPHA: Το τρένο των μαχητών 5,8

STAR: Το αγόρι της διπλανής πόρτας 21,9

OPEN: Η δίκη 4,2

Όλα όσα είπε ο Άγγελος Αντωνόπουλος για την Αλίκη και όχι μόνο

«Η Καρέζη όταν τσαντιζόταν εμένα και τον Κώστα μας έλεγε κομμουνισμένους».... Μου έγιναν προτάσεις, όχι μόνο από το ΚΚΕ αλλά και από άλλα κόμματα. Το μόνο που με εξιλέωνε ήταν ότι έκανα αυτή τη δουλειά. Ήταν ένα ανάχωμα από το οποίο και εγώ μπορώ να βγαίνω δικαιωμένος για αυτά που πιστεύω» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά δεν μας δικαίωσε για την αρχική μας εκτίμηση, μπορώ να πω ότι ο Τσίπρας ήταν χαρισματικός, για πολλά πράγματα μας βρήκε αντίθετους όμως, αστικό κόμμα με αριστερό αφήγημα» συμπλήρωσε. «Ο έρωτας για μένα υπήρξε ένα σημαντικό στοιχείο της ζωής μου», αποκάλυψε ο Άγγελος Αντωνόπουλος «Δεν ήμουν κατακτητής αλλά ήμουν κατακτημένος και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ», δήλωσε ο ίδιος.

Αμέσως μετά, μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, διαψεύδοντας ότι η ηθοποιός είχε κόντρα με τη Τζένη Καρέζη.
«Δεν το έζησα εγώ αυτό. Είχαν την κομψότητα να μην εκφράζονται άσχημα η μια για την άλλη. Καμιά φορά ένα χαμόγελο ειρωνείας αλλά δεν ήταν απρεπές», αποκάλυψε σχετικά.

«Δεν είναι όλος ο παλιός κινηματογράφος τόσο σπουδαίος», παραδέχτηκε για τα «χρυσά χρόνια» του ελληνικού σινεμά.