Ελεονώρα Μελέτη: Τι «μαγείρεψε» στην τηλεθέαση με καλεσμένη την Μάγκυ από το MasterChef;

Σάρωσε ή «κάηκε» η εκπομπή;

Ελεονώρα Μελέτη: Τι «μαγείρεψε» στην τηλεθέαση με καλεσμένη την Μάγκυ από το MasterChef;

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε καλεσμένη χτες στην εκπομπή της την Μάγκυ από το MasterChef αλλά δεν μαγείρεψε στο πλατό. Από τηλεθέαση όμως... τι έκανε; Σάρωσε ή τσακίστηκε; Το δυναμικό κοινό μίλησε και έχουμε τα νούμερα αναλυτικά!

Η παίκτρια που ξεχώρισε στο MasterChef μίλησε για όλους και για όλα! Η εκπομπή Μεσάνυχτα ανέβηκε λίγο στους πίνακες τηλεθέασης, ειδικά σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα σε τέταρτο, έκανε έως και 13,2%!

Δείτε τα τέταρτα για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha tv:

8.8
9.7
11.5
10.6
13.2
12.6

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την late night ζώνη:

Late night
ΑΝΤ1: Football Stories 16.8

ALPHA: Μεσάνυχτα 11,1

STAR: First Kill 19.7

ΣΚΑΙ: Σκοτεινός Κώδικας 9,5

OPEN: Η συναλλαγή 4,2

Όλα όσα είπε η Μάγκυ από το MasterChef - Η συνέντευξη που χάρισε πρωτιά στην τηλεθέαση

Η Μάγκυ Ταμπακάκη έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο MasterChef πριν από δυο χρόνια. Η ίδια θεωρούταν ένα από τα φαβορί ωστόσο αποχώρησε ξαφνικά από το τηλεπαιχνίδι ύστερα από προβλήματα που προέκυψαν.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και μίλησε για τον γάμο της αλλά και την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

«Με το σύζυγό μου ήταν έρωτας κεραυνοβόλος στην κυριολεξία. Σπούδασα πολιτικές επιστήμες γιατί ήθελα να γίνω πολιτικός. Έχω στο ενεργητικό μου ακόμα έναν γάμο. Όταν είδα τον Φραντσέσκο είπα ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου. Για ένα χρόνο είχαμε σχέση εξ αποστάσεως. Θυμάμαι αμυδρά την μητέρα μου γιατί την έχασα νωρίς» είπε αρχικά στην Ελεονώρα Μελέτη.

Μάγκυ Ταμπακάκη masterChef

«Η μαγειρική μπήκε στη ζωή μου σαν βόμβα. Όταν με πήραν τηλέφωνο από το ιταλικό MasterChef “πέταξα” από τη χαρά μου. Τότε, αποχώρησα οικειοθελώς, ήταν πολλοί οι παράγοντες. Επιστρέψαμε μόνιμα στην Ελλάδα όταν μάθαμε πως ο σύζυγός μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν πίστευα ποτέ στον εαυτό μου και δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός ότι μεγάλωσα έχοντας παραπάνω κιλά. Ήμουν πάντα το παχύ παιδί της τάξης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, στην τρίτη δημοτικού, τότε που είχα χάσει και τη μητέρα μου, στο πούλμαν με φώναζαν “παχύδερμο”. Αποχώρησα από το MasterChef γιατί έπρεπε να βοηθήσω τον σύζυγό μου και τον 2χρονο τότε γιο μας», κατέληξε στην εκπομπή του Alpha η Μάγκυ Ταμπακάκη.