Χαμός στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Τους "πέθανε" όλους

Έκανε για δεύτερη μέρα συνεχόμενα πανικό!

Χαμός στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Τους

Τους "πέθανε" όλους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με τα νούμερα που έκανε στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1! Ένας χαμός χαράς δημιουργήθηκε στους διαδρόμους από νωρίς το πρωί που πήραν στα χέρια τους τα νούμερα της AGB.

Το Youweekly.gr έχει από νωρίς το πρωί αναλυτικά όλα τα ποσοστά των τηλεοπτικών σταθμών, και με σιγουριά αλλά και αδιάψευστα στοιχεία σας αποκαλύπτει πως νικητής της prime time ζώνης της Πέμπτης 6/2 ήταν το The 2night show.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό έκανε σύνολο 32,3% αφήνοντας πολύ πίσω τον δεύτερο κατά σειρά που έκανε μόλις 15,2%

Late night

ΑΝΤ1: The 2night show 32,3

ALPHA: 10η εντολή 7,3

STAR: Deadpool 15.2

ΣΚΑΙ: Αποτυπώματα 4,3

OPEN: Copa Del Rey 8.3

Να σημειωθεί πως καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε την αλήθεια για την κόντρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Τζένης Καρέζη.

Ποιος ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που προκάλεσε χαμό με τα νούμερα στον ΑΝΤ1 και τους πέθανε όλους

Σύμφωνα με την Βικιπαίδεια, ο Κωνσταντίνος Αναστάσιος Καζάκος, ευρέως γνωστός ως Κωνσταντίνος Καζάκος (Αθήνα, 25 Απριλίου 1969-) είναι Έλληνας ηθοποιός. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Πατέρας του είναι ο επίσης ηθοποιός Κώστας Καζάκος ενώ μητέρα του είναι η αείμνηστη ηθοποιός Τζένη Καρέζη. Η καταγωγή του είναι από τη Μάνη.

Προσωπική ζωή

Όταν ήταν ακόμη φοιτητής είχε δεσμό με την Μαριάννα Τουμασάτου, την οποία είχε γνωρίσει και στην μητέρα του, Τζένη Καρέζη.

Από το 1999 μέχρι το 2007, ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Τάνια Τρύπη, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Τζένη, η οποία γεννήθηκε το 2000.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2009, παντρεύτηκε ξανά, αυτή τη φορά την ενδυματολόγο, Ιωάννα Μαρτζούκου, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα Αττικής. Το 2012 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Ιάσονας.