"Τρελάθηκαν" με το 24,7% στα νούμερα του ΑΝΤ1 - Δεν φαντάζεστε ποιος το έκανε

Έτριβαν τα μάτια τους με τα ποσοστά στην τηλεθέαση της Παρασκευής 7/2

Τα νούμερα της τηλεθέασης για την Παρασκευή 7/2 ήρθαν και η αλήθεια είναι πως το 24,7% που έγραψαν για τον ΑΝΤ1 προκάλεσε τρέλα! Ένας παρουσιαστής κατάφερε να σπάσει ρεκόρ στη late night ζώνη και σίγουρα δεν φαντάζεστε ποιος είναι, ή μήπως φαντάζεστε;

Στο δυναμικό κοινό με σύνολο 24,7% και τέταρτα 27 - 24,9 - 19,3 - 27,7 κατάφερε να κερδίσει επάξια την πρώτη θέση στην ζώνη του και να κρατήσει για ακόμα μια Παρασκευή αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τις ... φάρσες του! Τι ακόμα να καταλάβετε σε ποιον αναφερόμαστε;

Μιλάμε, φυσικά, για τον Σάββα Πούμπουρα και τη νέα εκπομπή του Best Friend's Fear που έχει κάνει πάταγο στα νούμερα και είναι νούμερα ένα θέμα συζήτησης.

Το βράδυ της Παρασκευής έδειξε την φάρσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ήταν απλά... έπος!

Late night

AΝΤ1: Best Friend's Fear 24.7

ALPHA: Φως στο Τούνελ 16,1

STAR: Master Chef (E) 14.3

ΣΚΑΙ: After Dark 7.0

OPEN: Η απόδραση 10,1

Ποιος είναι ο παρουσιαστής που κατάφερε να τρελάνει τον ANT1 με τα νούμερα του;

Σάββας Πούμπουρας

Σύμφωνα με την βικιπαίδεια, Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και μεγάλωσε στο Παγκράτι. Από το 2000 ξεκίνησε να δουλεύει σε κάποια διαφημιστικά σποτ ως character, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός μεσώ της δουλείας του το 2004. Τότε συμμετείχε σε μία τηλεοπτική διαφήμιση μεγάλης εταιρίας συνδρομητικής τηλεόρασης υποδυόμενος έναν φίλαθλο βαμμένο στα χρώματα της εθνικής πανηγυρίζοντας για την νίκη της Ελλάδος στο Euro 2004. Το σλόγκαν που φώναζε ο ίδιος και έκανε τη διαφήμιση αρκετά δημοφιλή ήταν το Σάββα Καφέ. Για τις ανάγκες της διαφήμισης αυτής οι συντελεστές ταξίδεψαν στην Πορτογαλία.

Τέσσερα χρόνια μετά από την επιτυχία της διαφήμισης, ήρθε η πρόταση για να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Τις σεζόν 2008-2010 έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA ως συμπαρουσιαστής. Το 2010 έλαβε στον πρώτο κύκλο του ελληνικού Dancing with the stars τερματίζοντας στην 6η θέση, ενώ συμμετείχε και στην καθημερινή σειρά του ANT1 Κάρμα ως ηθοποιός.

Την επόμενη σεζόν παρουσίασε την επιτυχημένη εκπομπή με φάρσες Πλάκα κάνεις μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο. Τη σεζόν 2011-2012 παρουσίασε το οικογενειακό reality με φάρσες Οικογένεια της Συμφοράς στον ANT1. Το 2013 παρουσίασε ξανά μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο το Πλάκα κάνεις αυτή τη φορά με αλλαγή στο concept αφού οι φάρσες της εκπομπής λαμβάνουν χώρο μόνο σε ξενοδοχεία.

Το 2015 επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από ενάμισι χρόνο αποχής ως συμπαρουσιαστής της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο τηλεπαιχνίδι του MEGA Ελλάδα Σ' Αγαπώ. Ακολουθεί η εκπομπή Joy is inside you στον ANT1 όπου παρουσίαζε τη στήλη της τεχνολογίας. Τη σεζόν 2016-2017 ήταν συμπαρουσιαστής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ALPHA. Το Απρίλιο του 2017 ανακοίνωσε στους ιθύνοντες του σταθμού πως αποχωρεί από την εκπομπή γιατί υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το STAR για την παρουσίαση του μαγειρικού reality Blind Taste που μέχρι τότε παρουσίαζε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Το 2018 ήταν παρουσιαστής των backstage του έκτου κύκλου του Dancing with the stars με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή.

Τη σεζόν 2018-2019 πρόκειται να παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλου του reality επιβίωσης Nomads στον ANT1 γι' αυτό το λόγο εγκαταστάθηκε στη Μαδαγασκάρη όπου θα γίνουν τα γυρίσματα της εκπομπής.