Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Πτώση 20 μονάδων για το Καφέ της Χαράς στα νούμερα - Τι λάθος έκανε ο ΑΝΤ1

Τους στοίχισε αρκετά!

Πτώση 20 μονάδων για το Καφέ της Χαράς στα νούμερα - Τι λάθος έκανε ο ΑΝΤ1
Τηλεθέαση 09.02.2020 11:40

Το Καφέ της Χαράς έπεσε αρκετά στα νούμερα και η πτώση είναι σχεδόν 20 μονάδων για το δυναμικό κοινό. Αυτό το λάθος έκανε ο ΑΝΤ1 και έριξε την σειρά, από εκεί που σάρωνε. Τι ποσοστό σημείωσε χτες; Έχουμε και τα τέταρτα.

Είναι γεγονός πως στην prime time ζώνη, η σειρά σαρώνει. Μάλιστα, το επεισόδιο της Παρασκευής έκανε πάνω από 30% όμως χτες ο ΑΝΤ1 έπαιξε με το Καφέ της Χαράς και... έχασε. Το λάθος που του κόστισε για εμάς είναι ξεκάθαρα ότι το έβαλε σε επανάληψη ακριβώς την επόμενη ημέρα.

Σα να μην έφτανε αυτό, το έβαλαν και σε επανάληψη άλλη ώρα από την σειρά προβολής του, δηλαδή όχι στην prime time, αλλά στην απογευματινή. Η πτώση που σημείωσε ήταν μεγατόνων και τα νούμερά του ήταν περίπου 20 μονάδες κάτω.

Δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης για το Καφέ της Χαράς σε επανάληψη στον ΑΝΤ1:

12.3
13.2
14.1
14.4
13.4

Σε σύνολο τηλεθέασης η σειρά έκανε χτες 13,5% στο δυναμικό κοινό.

Η υπόθεση για το Καφέ της Χαράς που σαρώνει σε μονάδες τηλεθέασης στον ΑΝΤ1

Από την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες μας, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) - δικηγόρος πια – επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω – κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν και θα γίνονται σε φυσικούς χώρους στην Αττική αλλά και στο χωριό Καρυά Αργολίδας, το οποίο έχει ταυτιστεί με την εικόνα του περίφημου Κολοκοτρωνιτσίου!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κλάμα με τα tweets για Καφέ της Χαράς: "200 στη στροφή και με φωνάζουν παπά"

Καφέ της Χαράς: Διέρρευσαν φωτογραφίες πίσω από τις κάμερες! Πρόσωπο «βόμβα» στον ΑΝΤ1!

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στο Youweekly.gr

Share