Ο ανταγωνισμός "σκότωσε" στα νούμερα την Τατιάνα Στεφανίδου - Τελευταίο το ΣΚΑΙ

Τι έκανε στην τηλεθέαση της Κυριακής 9/2!

Ο ανταγωνισμός

Δυστυχώς τα νούμερα της Κυριακής 9/2 δεν έφεραν καλά μαντάτα στο ΣΚΑΙ αφού με βάση τα ποσοστά της τηλεθέασης βγήκε τελευταίο στην μεσημεριανή ζώνη αφού τα ανταγωνιστικά προγράμματα κατάφεραν και "σκότωσαν" - ή να πούμε "εξαφάνισαν" - την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δεν είναι το δυνατό χαρτί του σταθμού, είναι γνωστό, αλλά ξέρουμε όλοι πως για όλα φταίει η ώρα και η μέρα αλλά και τα αρκετά δυνατά προγράμματα στα ανταγωνιστικά κανάλια που παίζουν την ίδια ώρα απέναντί της.

Συγκεκριμένα στην τηλεθέαση της Κυριακής 9/2 η Τατιάνα έκανε μονοψήφια, αφού στο δυναμικό κοινό έφτασε το 7% ενώ οι απέναντι έκανα πολύ μα πάρα πολύ - συγκριτικά με εκείνη - υψηλά νούμερα.

Να σημειωθεί πως καλεσμένη της ήταν η Βίκυ Κάβουρα.

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 16,9

ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 7,0

ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 20,8

STAR: Αλάσκα: Η μεγάλη περιπέτεια 14,3

Αναλυτικά τα τέταρτα:

6,6

6,2

9

10

9,7

9,1

6,4

6,8

7

3,8

2,5

Επίσης, να σας υπενθυμίσω πως πριν από λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε τη νέα απόφαση του καναλιού στην προσπάθειά τους να ανέβει σε νούμερα η εκπομπή.

Ποια ήταν η καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ στις 9/2

Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ (Βασιλική) Κάβουρα (Σπάρτη, 21 Ιουνίου 1988) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Γεννήθηκε το 1988 στην Σπάρτη όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει υποκριτική ενώ παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα, καθηγήτρια pilates και γυμνάστρια. Ξεκίνησε τις σπουδές της στην δραματική σχολή "Θέατρο των Αλλαγών" και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά.

Η πρώτη της τηλεοπτική συμμετοχή ως ηθοποιός ήταν το 2010 σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς Μίλα μου βρώμικα, ενώ ακολούθησε η συμμετοχή της σε ένα επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς reality "Οικογενειακές Ιστορίες". Έγινε ευρύτερα γνωστή όταν πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα "Το Αμάρτημα της μητρός μου" τη σεζόν 2011-2012 στον ANT1 υποδυόμενη την κόρη της Ρένιας Λουιζίδου[4]. Τη σεζόν 2013-2014 άνηκε στο βασικό καστ του τρίτου κύκλου της σειράς Κλεμμένα Όνειρα στο MEGA

Την επόμενη σεζόν είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην δραματική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, Δικαίωση στο MEGA παίζοντας μαζί με τους Αλέξανδρο Σταύρου, Νίκη Παλληκαράκη, Κάτια Νικολαΐδου κ.ά.. Το 2017 άνηκε στο βασικό καστ της δραματικής σειράς "Αρένα" ενώ έκανε και μία guest εμφάνιση στα δύο πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς Το σόι σου

Το 2018 έλαβε μέρος στον έκτο κύκλο του χορευτικού talent show του ANT1 Dancing with the Stars κατακτώντας την 14η θέση ενώ συμμετείχε μαζί με τους Πέτρο Λαγούτη και Δημήτρη Λιακόπουλο σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς "Έγκλημα και Πάθος". Το 2019 έκανε μια guest εμφάνιση στην κωμική σειρά "Για Πάντα Παιδιά" στο OPEN.