Έκανε πρεμιέρα στον ALPHA με 6,3% - Απογοήτευση τα νούμερα απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες

Αυτό πόνεσε

Έκανε πρεμιέρα στον ALPHA με 6,3% - Απογοήτευση τα νούμερα απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες

Η Δευτέρα 10/2 φαίνεται πως δεν ήταν και τόσο καλή για τον ALPHA, αφού προετοιμάστηκαν όλοι για την πρεμιέρα της νέας τους σειράς και περίμεναν σήμερα πως και πως να μάθουν πως πήγε σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα κοντέρ της AGB αλλά το 6,3% που είδαν στα νούμερα τηλεθέασης το λες και απογοήτευση. Βέβαια να σημειωθεί πως έπαιζε απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες.

Αυτό το project το αγόρασαν και περίμεναν σίγουρα πως η αποδοχή του από τον κόσμο θα ήταν μεγαλύτερη από αυτό που αντίκρισαν όταν έφτασε στα χέρια τους το χαρτάκι της Nielsen.

Ο λόγος, φυσικά, για την σειρά Βερσαλίες που έκανε στο δυναμικό κοινό 6,3% και έπαιζε φυσικά απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες που έκαναν 30,4%.

Προφανώς το κοινό έδειξε εξαρχής την επιλογή του και όπως έχει δείξει η ιστορία ένα Project που ξεκινάει με 6% στην τηλεθέαση τις επόμενες ημέρες δεν θα δείξει άνοδο αλλά... κάθοδο! Βέβαια, τηλεόραση είναι αυτή, κοινό είναι αυτό, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πατήσει το κουμπί στο τηλεκοντρόλ του και θα αλλάξει... κανάλι!

Prime time

ALPHA: Έλα στη θέση μου 17,6

ALPHA: Σπίτι είναι 7,7

ALPHA: Έρωτας Μετά 8,2

ALPHA: Βερσαλίες πρεμιέρα 6,3

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 11,8

ANT1: Πέτα την φριτέζα 15,5

ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 30,4

STAR: Master Chef 36.8

ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 11,6

OPEN: Το καρφί 4,8

Ωστόσο, ακόμα μια δυνατή μάχη δόθηκε στα νούμερα μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Γιώργου Λιάγκα και η αλήθεια είναι πως η λαμπερή παρουσιάστρια τον... "πάτησε" κάτω!

Ποια είναι η υπόθεση της σειράς του ALPHA που έκανε στην πρεμιέρα 6,3%

Οι Βερσαλλίες είναι γαλλοκαναδική τηλεοπτική σειρά με θέμα την ιστορία. Αφηγείται την κατασκευή του ανακτόρου των Βερσαλλιών κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Λουδοβίκου ΙΔ΄. Έκανε πρεμιέρα στο Canal+ στη Γαλλία και στο Super Channel στον Καναδά στις 16 Νοεμβρίου 2015. Έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2016 BBC Two στη Βρετανία και στις 1 Οκτωβρίου προβλήθηκε από το Ovation για τις ΗΠΑ. Πριν προβληθεί ο πρώτος κύκλος είχε ήδη ζητηθεί και δεύτερος. Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2016, με τον δεύτερο κύκλο να εξελίσσεται τέσσερα χρόνια μετά από τον πρώτο. Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 27 Μαρτίου 2017 στη Γαλλία και προβλήθηκε από τις 21 Απριλίου 2017 στη Βρετανία. Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2016, η παραγωγός Κλωντ Σελί επιβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα ανανεωθεί για τρίτο κύκλο, του οποίου τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2017. Στις 17 Απριλίου 2018, το περιοδικό Variety ανέφερε ότι ο τρίτος κύκλος θα είναι ο τελευταίος. Στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha TV, στις αρχές Φεβρουαρίου 2020.

Στον απόηχο της εξέγερσης της Σφενδόνης το 1667, η γαλλική αριστοκρατία είχε αρχίσει να αψηφά και να παρακούει την μοναρχία. Ο νεαρός βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΔ΄ (Τζωρτζ Μπλάγκντεν) αποφασίζει να μετακινήσει την αυλή του από το κάστρο του Σαιν-Ζερμαίν-αν-Λαι (κοντά στο Παρίσι), στο κυνηγετικό καταφύγιο του πατέρα του κοντά στο χωριό των Βερσαλλιών ως μέσο για να αναγκάσει την υποβολή τους. Καθώς ο Λουδοβίκος ανακαινίζει και επεκτείνει το Παλάτι των Βερσαλλιών, οι ευγενείς, εκτοπισμένοι από το συνηθισμένο τους περιβάλλον αλλά υποχρεωμένοι να περιβάλλουν τον βασιλιά, εμπλέκονται σε ολοένα και πιο επικίνδυνες ίντριγκες.