Νούμερα σοκ στον ΑΝΤ1 - Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν πάλι το θαύμα τους

Κόκκινο ξανά στην τηλεθέαση της Πέμπτης 13/2

Νούμερα σοκ στον ΑΝΤ1 - Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν πάλι το θαύμα τους

Οι Άγριες Μέλισσες για ακόμα μια φορά έκαναν το θαύμα τους και καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό. Στον ΑΝΤ1 έπαθαν ένα σοκ με την διαφορά που είχαν στα νούμερα η πρώτη με την δεύτερη θέση.

Έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια του κόσμου τα βράδια της εβδομάδας και... δεν λένε να ξεκολλήσουν με τίποτα! Η πλοκή, το μυστήριο, οι φόνοι και οι εραστές έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και δεν τους αφήνουν να αλλάξουν κανάλι με τίποτα.

Στο δυναμικό κοινό το βράδυ της Πέμπτης 13/2 έφτασε το 35% με τον δεύτερο σε σειρά να φτάνει το 19,4%!

Prime time

ALPHA: Έλα στη θέση μου 19,7

ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα 19,4

ALPHA: Έρωτας Μετά 15,0

ALPHA: Βερσαλίες 7,6

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 10,1

ANT1: Μην ψαρώνεις 12,9

ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 35,0

STAR: DeepWater Horizon 15.8

ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 12.8

OPEN: Copa Del Rey 5.2

Αναλυτικά τα τέταρτα από Άγριες Μέλισσες:

26,9

31,1

40,4

41,6

Ποιο ήταν το επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες που έκανε το θαύμα του στα νούμερα του ΑΝΤ1 - Τι συνέβη

Φοβούμενη ότι ο Κυπραίος κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό, η Ασημίνα εναντιώνεται στο γάμο του με την Ελένη. Ο Νέστορας υπόσχεται στην Ανέτ ότι θα τη βοηθήσει να βρουν τον χαμένο γιο της. Η Ουρανία κι ο Τόλλιας νιώθουν ενοχές που ήρθαν κοντά και προσπαθούν να αποφύγουν τα χειρότερα. Ο Μιλτιάδης προσκαλεί τη Βιολέτα στο σπίτι του και αποκαλύπτει στη Θεοδοσία και στον Λάμπρο το δεσμό τους. Πώς θα τη δεχτούν εκείνοι στο σπίτι τους; Η Μυρσίνη ζητάει τη βοήθεια της Ασημίνας με σκοπό να αποτρέψει την απόφαση του Νικηφόρου να φύγει με την Ασημίνα για το Παρίσι. Μία απροσδόκητη εμφάνιση στο σπίτι του Νέστορα, φέρνει τον Κυπραίο αντιμέτωπο με το σκοτεινό παρελθόν του και απειλεί να ανατρέψει τα σχέδια του γάμου του Κυπραίου με την Ελένη…

Ωστόσο, να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες έγινε μια αποκάλυψη! Ένας πασίγνωστος ηθοποιός ήταν να μπει στην συγκεκριμένη σειρά αλλά τελικά δεν!