Τα νούμερα του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega - Στήριγμά του η Τατιάνα Στεφανίδου

Όχι και τόσο καλά τα νέα

Τα νούμερα του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega - Στήριγμά του η Τατιάνα Στεφανίδου

Ο Νίκος Ευαγγελάτος επέστρεψε την τηλεόραση και στο τηλεοπτικό κανάλι Mega που έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρα 17/2 κι έχουμε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασής του! Στήριγμά του στο ξεκίνημά του αυτό είναι φυσικά η σύζυγός του, Τατιάνα Στεφανίδου.

Μπορεί στο σύνολο της τηλεθέασης το mega να έβαλε φωτιά στα υπόλοιπα ανταγωνιστικά κανάλια αλλά συγκεκριμένα ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή του "Live news" στην ζώνη του πήρε την πέμπτη θέση!

Συγκεκριμένα στην απογευματινή ζώνη ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε 12% στο δυναμικό κοινό με αυτά τα τέταρτα:

13,4

14,7

13

13,8

11,2

9,6

8,4

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 16,2

ALPHA: Divided 8,5

ALPHA: Deal 14,6

STAR: Elif 8,0

ΣΚΑΙ: My Style Rocks 14,4

ΑΝΤ1: Still standing 15,4

OPEN: Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα 7,5

OPEN: Ένας για όλους 4,8

Mega: Live news 12,0

Mega: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου! Τι είπε για το κανάλι;

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στην επιστροφή του μεγάλου καναλιού. Το μεγάλο κανάλι επέστρεψε ξανά στη ζωή μας και θα μας ψυχαγωγεί καθημερινά με τις σειρές που όλοι αγαπήσαμε.

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Είναι το απόγευμα της 17ης Φεβρουαρίου του 2020 και είναι μια ιστορική μέρα, όχι μόνο για μας. Είναι μια μέρα που γράφει ιστορία και μάλιστα καλή ιστορία. Γιατί κακή ιστορία έχουμε όταν κλείνουν τα κανάλια, όπως όταν έκλεισε το Mega ή όταν είχε κλείσει η ΕΡΤ. Την ημέρα που ανοίγουν κανάλια, που ανοίγει η δημοκρατία, που ανοίγει η πολυφωνία, που ανοίγουν απόψεις είναι μια μέρα που έχουμε πολλούς λόγους να την λέμε καλή, ειδικά όταν μιλάμε για το Mega, που είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μας. Ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός στην Ελλάδα, ένας σταθμός της ποιότητας, τότε τα πράγματα παίρνουν και μια άλλη, λίγο διαφορετική διάσταση.

Όταν ξεκίνησε αυτή η ιδέα, έμοιαζε απίθανο ο Βαγγέλης Μαρινάκης να καταφέρει να ξαναστήσει το Mega από την αρχή. Και όμως, αυτό έγινε πράξη. Είμαστε πάρα πολλοί άνθρωποι εδώ, εργαζόμαστε, αμειβόμαστε, ανοίγουν θέσεις εργασίας, έχουν όλα τη δική τους σημασία. Με αυτά, λοιπόν, ξεκινάμε, προφανώς έχουμε αρκετές ατέλειες, στην πορεία κάθε μέρα θα τις διορθώνουμε όλες και με τη δική σας βοήθεια.

Κι ένα τελευταίο, αρκετοί από τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του Mega είναι εδώ. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν είναι. Πολλοί από αυτούς λοιδορήθηκαν, πολλοί από αυτούς έγιναν θύματα δημοσιογραφικού bullying. Η δουλειά τους είναι κληρονομιά για μας. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους τιμούμε έναν προς έναν”, είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η ενημερωτική ατζέντα της ημέρας. Τα μεγάλα θέματα και οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Η ψύχραιμη ανάλυση. Το παρασκήνιο των γεγονότων. Ο Νίκος Ευαγγελάτος σε Live News ρυθμούς κάθε απόγευμα στο MEGA.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνει κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις. Με πρωτοποριακό τρόπο και χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας η παρουσίαση των θεμάτων της επικαιρότητας γίνεται πιο ζωντανή και άμεση από ποτέ. Με ρυθμό, πολλές εναλλαγές, δυναμισμό και χιούμορ.

Στον σχολιασμό και την ανάλυση των πολιτικών θεμάτων της ημέρας, σε ένα καθημερινό πολιτικό debate, ο Παναγιώτης Τζένος και η Ελένη Καλογεροπούλου.

Στο οικονομικό σχόλιο ο Θανάσης Μαυρίδης.

Με ανατρεπτικό ρόλο ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Την αρχισυνταξία αναλαμβάνει ο Αντώνης Τσολιάς.