«Σεισμός» στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Νίκου Χατζηνικολάου - Η απόλυτη νίκη

Απίστευτα ποσοστά

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
«Σεισμός» στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Νίκου Χατζηνικολάου - Η απόλυτη νίκη

Κανονικός «σεισμός» έγινε στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου και μιλάμε για την απόλυτη νίκη. Βγήκε πρώτος και μάλιστα με διαφορά στην late night ζώνη και παρέδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας και όχι μόνο...

Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο, ότι είχε καλεσμένο τον «Δούκα» από τις Άγριες Μέλισσες. Ο δημοσιογράφος, έκανε χαμό στο δυναμικό κοινό με το «Ενώπιος Ενωπίω» και έφτασε ειδικά σε τέταρτο, νούμερα ρεκόρ. Φυσικά, τα έχουμε πρώτοι όπως κάθε μέρα.

Τα τέταρτα που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1

33.1
25.6
25.5
16.9
18.5
18.7

Το σύνολο τηλεθέασης για την late night ζώνη

  • AΝΤ1: Ενώπιος Ενωπίω 23,1
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 4,0
  • STAR: Luther 20.5
  • ΣΚΑΙ: Τζακ Ραιαν: Η πρώτη αποστολή 9,6
  • OPEN: Η δίκη 3,8
  • Mega: Μαύρα Μεσάνυχτα 5,4

Τι είπε στο Νίκο Χατζηνικολάου και στον ΑΝΤ1 ο Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες και προκάλεσε σεισμό στον ΑΝΤ1

Τον Λεωνίδα Κακούρη υποδέχθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο «Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός που ενσαρκώνει τον «Δούκα» στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» μίλησε, από καρδιάς, για τη ζωή και την καλλιτεχνική του διαδρομή. Ο Λεωνίδας Κακούρης ενσαρκώνει τον Δούκα Σεβαστό. Είναι ο μεγαλογαιοκτήμονας του χωριού. Είναι παντρεμένος με τη Μυρσίνη και πατέρας τεσσάρων παιδιών: του Σέργιου, του Κωνσταντή, του Νικηφόρου και της Πηνελόπης.

Είναι σκληρός, αδίστακτος και φιλόδοξος στα όρια του αμοραλισμού. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει όρια και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει.

Δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί. Πιστεύει πως με την πυγμή και τη φοβέρα θα πετύχει τους στόχους του. Από την αρχή θέλει να αποκτήσει τα χωράφια των τριών κοριτσιών και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Μετά τον θάνατο του γιού του, Σέργιου, θα στραφεί με λύσσα εναντίον τους. Όσο για τα νούμερα που έκαναν τα υπόλοιπα προγράμματα χτες 2/3; Δείτε τα όλα εδώ