Κορωνοϊός, παρουσιαστές,δελτία και ενημέρωση! Ποιοι έχουν κηδεία και ποιοι γελάνε;

Για ποιους ξημέρωσε μαύρο Σάββατο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός, παρουσιαστές,δελτία και ενημέρωση! Ποιοι έχουν κηδεία και ποιοι γελάνε;

Την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού έχουμε μία μεγάλη μάχη καθημερινά στην τηλεθέαση. Σχεδόν όλα τα κανάλια έχουν επιστρατεύσει τους παρουσιαστές τους κι έχουν ξεκινήσει ένα δρόμο αντοχής με βαρύ πυροβολικό τα δελτία και την ενημέρωση προκειμένου να κερδίσουν εντυπώσεις. Το θέμα είναι, όμως, ποιος γελάει, ποιος κλαίει και ποιος κάνει κηδεία;

Το ρεπορτάζ που θα σας παραθέσουμε σήμερα με βάση την χθεσινή ημέρα Παρασκευή (03/4) θα σας εκπλήξει! Τα νούμερα θα αποδείξουν πως... ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Κορωνοϊός και ενημέρωση - Κηδείες και... γέλια

Ξεκινάμε πρώτα απ’ όλα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ που ξεκινάει 7.45 και τελειώνει 9.30. Όλοι έχουν την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο δελτίο σκίζει είναι όμως έτσι;Χθες στο δυναμικό κοινό έκανε μόλις 11,3%! Το δελτίο ειδήσεων, λοιπόν, του ΣΚΑΙ δεν κάνει την διαφορά!

Αντίθετα τις εντυπώσεις κλέβει το δελτίο ειδήσεων του STAR που εχθές έκανε στο δυναμικό κοινό 11,6%, το δελτίο του ANT1 9,4%, του ALPHA - αν και ξεκινάει νωρίτερα έχει απομακρυνθεί από τα 20 άρια - και εχθές έκανε μόλις 10,1% ,το δελτίο του MEGA 5,3% και με διαφορά τελευταίο το δελτίο ειδήσεων του OPEN με 3,8%!

Το απίθανο είναι ότι το δελτίο του OPENTV είναι στα ίδια νούμερα με το δελτίο της κρατική τηλεόρασης που εχθές έκανε επίσης 3,8%!

Με βάση αυτά τα τελευταία νούμερα αλλά και όλης της εβδομάδας στο κανάλι Opentv προβληματίζονται. Καθώς το δελτίο τους μπορεί να μην είναι το πρώτο αλλά στεκότανε με αξιοπρέπεια στον ανταγωνισμό κάνοντας νούμερα ακόμη και πάνω από το μέσο όρο του καναλιού που ήταν στο 6,7% η στο 7,0%!

Τι ακριβώς λοιπόν συμβαίνει; Υπάρχει η εκτίμηση ότι υπάρχει πρόβλημα με την νέα εκπομπή του καναλιού το OPEN Ελλάδα η οποία δεν τραβάει με τίποτα με αποτέλεσμα να δίνει χαμηλό lead in στο δελτίο! Χθες η συγκεκριμένη εκπομπή έκανε μόλις 3,2%!

Αν η εκπομπή OPEN Ελλάδα συνεχίσει τις χαμηλές πτήσεις και την επόμενη εβδομάδα σύντομα θα έχουμε εξελίξεις...

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα νούμερα τηλεθέασης για την Παρασκευή 3/4 για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα προγράμματα τους!