Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ποιο κανάλι χτύπησε κόκκινο σε νούμερα τηλεθέασης;

Που προτίμησε να το δει ο κόσμος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ποιο κανάλι χτύπησε κόκκινο σε νούμερα τηλεθέασης;

Όλος ο ελληνικός λαός το απόγευμα της Τρίτης 28/4 συντονίστηκε στις τηλεοράσεις του για να παρακολουθήσει του διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά τον κορωνοϊό. Ποιο κανάλι προτίμησε, όμως, το κοινό για να ενημερωθεί; Τα νούμερα τηλεθέασης μίλησαν από μόνα τους.

Μόλις πριν από λίγα λεπτά έφτασαν στα χέρια μας τα ποσοστά που σημείωσαν τα μηχανάκια της AGB για τα προγράμματα όλης της ημέρας της Τρίτης 28/4 και την ώρα που έπαιζε ο πρωθυπουργός στις τηλεοράσεις μας ένα είναι το κανάλι που έκανε ποσοστά φωτιά.

Ποιο κανάλι προτίμησαν για το Διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε η Nielsen το κανάλι που είχε τρομερή άνοδο στις 18:00 ακριβώς ήταν το Mega που εκείνη την στιγμή έπαιζε η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, και σε τέταρτο έφτασε το 21,5 ενώ τα υπόλοιπα κανάλια - ANT1, ΣΚΑΙ, STAR, OPEN και ALPHA έκανα αντίστοιχα στο ίδιο τέταρτο 13,7-16,7-6-4-6.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης!

Ευαγγελάτος Διάγγελμα Μητσοτάκη νούμερα τηλεθέασης

Τι ανέφερε στο διάγγελμα

Με το σύνθημα «Μένουμε Ασφαλείς» να αντικαθιστά το «Μένουμε σπίτι», ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να δώσει το περίγραμμα της νέας περιόδου, για τους επόμενους μήνες, επισημαίνοντας τη σημασία της πρόληψης, αλλά και την προσοχή που απαιτείται για να μην επιστρέψει η ελληνική κοινωνία στην καραντίνα

Ο ίδιος επιχείρησε με το τηλεοπτικό διάγγελμά του να κάνει έναν θετικό απολογισμό της προηγούμενης περιόδου, καθώς η νόσος παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα συγκριτικά με άλλες χώρες.

Επίσης, απέδωσε τα εύσημα στους υπουργούς –χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει- που προώθησαν σημαντικές μεταρρυθμίσεις, όπως η ψηφιακή μετάβαση της χώρας.

Την ίδια ώρα, φάνηκε πως ο κ. Μητσοτάκης κινήθηκε την τελευταία στιγμή συντηρητικά σε ό,τι αφορά στο πότε θα ανοίξουν όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ τα πρόστιμα που θα πληρώνει όποιος δεν φοράει μάσκα!