ALPHA: Μετά την Αντελίνα Βαρθακούρη κι άλλος με μονοψήφια! Έκανε 5,3% τέσσερις μέρες μετά την πρεμιέρα του

Ουπς...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Μετά την Αντελίνα Βαρθακούρη κι άλλος με μονοψήφια! Έκανε 5,3% τέσσερις μέρες μετά την πρεμιέρα του

Νέα προγράμματα στον ALPHA και... νέος πονοκέφαλος με τα νούμερα τηλεθέασης! Μετά τα μονοψήφια που σημειώνει η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη ήρθε κι έδεσε το 5,3% που είδαν να αναγράφεται στα μηχανάκια της AGB για το μεσημέρι της Πέμπτης 11/6. Ποιος το έκανε;

Σε πειράματα φαίνεται πως έχει προχωρήσει ο ALPHA την καλοκαιρινή περίοδο και για να καλύψει τα τυχόν κενά που θα υπάρξουν στο πρόγραμμα για το καλοκαίρι αλλά και για να καταλήξει στο τι θα κρατήσει για το χειμώνα και τι όχι.

Ποιος έκανε το 5,3% στο δυναμικό κοινό του ALPHA

99.9% το Αντελίνα, Χτύπα το κουδούνι θα ρίξει αυλαία στο τέλος του καλοκαιριού με την παρουσιάστρια να δοκιμάζετε σε άλλο project του σταθμού γιατί το κανάλι την πιστεύει. Με τον Γιώργο Τσούλη, όμως, τι θα κάνουν άραγε που ακόμα δεν πρόλαβε να κάνει την πρεμιέρα του και σημειώνει 5,3% στο δυναμικό κοινό;

Γιώργος Τσούλης ALPHA νούμερα τηλεθέασης

Ο αγαπημένος σεφ παρά τις υπέροχες συνταγές που φτιάχνει δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα σε μεγάλο ποσοστό το βαθμό και την Πέμπτη 11/6 έκανε χαμηλά τέταρτα: 6-3,9-5-4,5-6,6.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 14,5
  • ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 7,8
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 23,5
  • Open: Open Ελλάδα 3,3
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 17,3
  • ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 16,8
  • STAR: Shopping Star 20,7
  • ALPHA: Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι 6,4
  • ALPHA: Μη μασάς 5,3
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 10,8
  • Mega: Singles 10,7
  • Alpha: Ελένη 12,2

Δυστυχώς ο τηλεοπτικός σταθμός ετοιμάζεται να φέρει κι άλλη εκπομπή με μονοψήφια στον ALPHA! Δείτε ποια θα την παρουσιάσει εδώ

Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA για τον Γιώργο Τσούλη

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 15:30

Ο Γιώργος Τσούλης κάνει τη μαγειρική, διασκέδαση, κι έρχεται να αποδείξει ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν στην κουζίνα! Καθημερινά, ο chef μαγειρεύει λαχταριστές, δροσερές συνταγές που θα μας δώσουν ιδέες για τα καλοκαιρινά μας τραπέζια. Μαζί του μια sous chef από το… μέλλον, ρωτάει ότι θα θέλατε να ρωτήσετε εσείς!

«Μη μασάς» με τον Γιώργο Τσούλη.

Καθημερινά στις 15.30. Νόστιμο καλοκαίρι στον ALPHA.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης έχει αναλάβει πολλές βραβευμένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων, έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από επιτυχημένες & ιδιαίτερα δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο για διεθνή brands.

Με το μοναδικό του ταπεραμέντο και την αμεσότητα στην επικοινωνία, ο chef Γιώργος Τσούλης έχει αποκτήσει πλέον το δικό του κοινό που συνεχώς αυξάνεται και τον ακολουθεί πιστά σε όλα του τα social media platforms (IG, FB, YouTube).

Το hashtag της εκπομπής είναι #mimasas