Αντελίνα Βαρθακούρη: Τραγωδία τα χθεσινά 17/6 νούμερά της στον ALPHA

Δεν θα πιστεύετε πόσο έκανε

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τραγωδία τα χθεσινά 17/6 νούμερά της στον ALPHA

Μια πραγματική τραγωδία βιώνει η Αντελίνα Βαρθακούρη με την εκπομπή της, Αντελίνα χτύπα το κουδούνι, στον ALPHA αφού τα νούμερα όλο και πέφτουν. Εχθές, μάλιστα, Τετάρτη 17/6, έσπασαν κάθε αρνητικό ρεκόρ.

Όταν κάτι δεν ξεκινάει καλά, 99,9% δεν θα έχει και καλή κατάληξη. Αυτό έχει δείξει τουλάχιστον το παρελθόν μέχρι στιγμής στην ελληνική τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως το 14% για την πρεμιέρα που έκανε δεν υποδήλωνε πως θα υπάρξει καλή συνέχεια. Όπως φαίνεται, λοιπόν, την τρίτη μόλις εβδομάδα που βρίσκεται στον αέρα τη εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη, κατέρρευσε από άποψη μονοψήφιων...

Συγκεκριμένα, έκανε 4,5% στο δυναμικό κοινό και βγήκε τελευταία με διαφορά στην μεσημεριανή ζώνη. Σε τέταρτα έκανε 4,7-3,1-5,9-4,8-4,1.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 16,3
  • ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 11,3
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 14,8
  • Open: Open Ελλάδα 5,0
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 16,7
  • ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 20,9
  • STAR: Shopping Star 14,5
  • ALPHA: Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι 4,5
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 11,4
  • Mega: Singles 10.6
  • ALPHA: Μη μασάς 6,6

Μπορεί η Αντελίνα, να μην τα πήγε καλά αλλά το φινάλε του Έρωτας Μετά στην βραδινή ζώνη έβγαλε ασπροπρόσωπο τον ALPHA αφού έκανε καλά νούμερα απέναντι από τον τελικό του MasterChef! Δείτε τα εδώ

Τέλος τα ψέματα! Τι πραγματικά συμβαίνει με την Αντελίνα Βαρθακούρη στον ALPHA

Αντελίνα Βαρθακούρη εκπομπή ALPHA νούμερα τηλεθέασης

Πολλές οι φημολογίες κι αυτά που ακούγονται για την Αντελίνα Βαρθακούρη και το τηλεοπτικό της μέλλον στον ALPHA από την τρίτη κιόλας ημέρα που βρίσκεται στον αέρα η εκπομπή της "Αντελίνα, Χτύπα το Κουδούνι". Στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω τι πραγματικά ισχύει και τι όχι.

Θα τα πάρουμε από την αρχή! Η Αντελίνα έκανε μια αρκετά καλή πρεμιέρα αφού έφτασε το 14% στα νούμερα τηλεθέασης αλλά η επόμενη μέρα δεν έφερε ευχάριστα συναισθήματα αφού το 14 έγινε αυτομάτως 8,6% και εχθές έπεσε ακόμα περισσότερο - δείτε εδώ τι έκανε αναλυτικά.

Η Αντελίνα, λοιπόν, για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης δέχτηκε το πρώτο... χτύπημα από την εκπομπή Πρωινό που μίλησε με πολύ αυστηρά λόγια για εκείνη - δείτε εδώ όλα όσα είπαν - και συνέχισε η εκπομπή Ευτυχείτε σήμερα το πρωί μετέφερε ρεπορτάζ στο οποίο και αναφέρθηκε στην πτώση των... αριθμών αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν σκέψεις στον ALPHA να ρίξει τίτλους τέλους το "Αντελίνα Χτύπα το Κουδούνι" στο τέλος του καλοκαιριού - δείτε όσα ειπώθηκαν εδώ!

Κάτι το οποίο, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες δεν ισχύει!

Ποια η αλήθεια για την Αντελίνα Βαρθακούρη και την συνεργασία της με τον ALPHA

Αντελίνα Βαρθακούρη ALPHA

Μετά από επικοινωνία μου με το κανάλι, ο ίδιος ο σταθμός διαψεύδει την είδηση αυτή αναφέροντας χαρακτηριστικά σε μένα πως είναι ακόμα πολύ νωρίς, από την τρίτη μέρα, να γίνονται τέτοιες συζητήσεις.

Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει καν η σκέψη ακόμα στον σταθμό να σταματήσει στο τέλος του καλοκαιριού. Βρίσκονται δίπλα της και την στηρίζουν και αναμένουν κι αυτοί όπως και το τηλεοπτικό κοινό να δουν πως θα εξελιχθεί η νέα τους αυτή προσπάθεια.