Χαμός στο Opentv με τα νούμερα που έκανε το Κόκκινο Ποτάμι την Κυριακή 21/6

Τόσο έκανε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο Opentv με τα νούμερα που έκανε το Κόκκινο Ποτάμι την Κυριακή 21/6

Για ακόμα μια φορά η αγαπημένη σειρά του Opentv, Το Κόκκινο Ποτάμι, σάρωσε με τα νούμερα που έκανε την Κυριακή 21/6!

Η prime time ζώνη τις Κυριακές φαίνεται πως ανήκει ολοκληρωτικά στον τηλεοπτικό σταθμό Open αφού τα ποσοστά που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB τους βγάζουν σχεδόν πάντα στην πρώτη θέση και με διαφορά από τον δεύτερο.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 21/6 το Κόκκινο Ποτάμι κατάφερε και σημείωσε στο δυναμικό κοινό 17,9% ενώ η Μαρία Μπεκατώρου που έπαιζε απέναντι στο ΑΝΤ1 με το Still Standing Golden Edition, που θεωρείται από τα δυνατά προγράμματα, κατάφερε να φτάσει μόνο το 16,2%.

Κόκκινο Ποτάμι τηλεθέαση κυριακής 21/6

Prime time

  • AΝΤ1: Still standing Golden Edition 16,2
  • ALPHA: Solo: A Star Wars Story 7.1
  • STAR: Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός 10,7
  • ΣΚΑΙ: Faster 11.4
  • OPEN: Εικόνες (Ε) 8.2
  • OPEN: Το κόκκινο ποτάμι 17.9
  • Mega: Η Αρχόντισσα και ο αλήτης 5,2

Ωστόσο, δείτε εδώ ποιος ηθοποιός θα μπει στο Κόκκινο Ποτάμι λίγο πριν το τέλος!

Opentv: Η "Ιφιγένεια" αποκαλύπτει το τέλος της σειράς Κόκκινο Ποτάμι

Η Αναστασία Παντούση, ή αλλιώς η τηλεοπτική Ιφιγένεια από τη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο και αναφέρθηκε στο ρόλο της, αλλά και στο σήριαλ και αποκάλυψε πότε τελειώνουν τα γυρίσματα.

Η ηθοποιός μίλησε για τον Μανούσο Μανουσάκη και τον Ιωάννη Παπαζήση, αλλά και για τα συναισθήματα που της άφησε η συμμετοχή της.

Το «Κόκκινο ποτάμι» βαδίζει προς το τέλος του. Τι συναισθήματα σας άφησε αυτή η δουλειά;

«Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται στο τέλος Ιουνίου. Έχουν μείνει λίγες σκηνές, αλλά απαιτητικές, γιατί τώρα που φτάνουμε στο φινάλε της ιστορίας τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ που ολοκληρώνεται αυτή η δουλειά, θα μου λείψει… Ήταν ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό ταξίδι για μένα, που μου έδωσε πολλά εφόδια για να προχωρήσω επαγγελματικά, αλλά πήρα και μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στη ζωή μου γενικότερα. Είχα μια πολύ καλή συνεργασία με όλους και είναι για μένα ένα κομμάτι, και καλλιτεχνικά και προσωπικά, που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Τι σας συγκίνησε περισσότερο στον ρόλο της Ιφιγένειας;

«Αυτό το κορίτσι δεν έχασε ποτέ το κουράγιο της, τη δύναμή της, τη θέλησή της για τη ζωή. Της συνέβησαν πολλά δύσκολα και τραγικά γεγονότα και όμως δεν σταμάτησε ποτέ να παλεύει για το αύριο! Ο έρωτας και η αγάπη της για τον Μίλτο ήταν αυτό που πραγματικά την κράταγε στη ζωή και της έδινε δύναμη, και φυσικά στη συνέχεια ο καρπός αυτού του έρωτα, το παιδί τους».