ALPHA: Το αντίο της Ελεονώρας Μελέτη και τα νούμερα τηλεθέασης του... τέλους

Ένας κύκλος έκλεισε για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Το αντίο της Ελεονώρας Μελέτη και τα νούμερα τηλεθέασης του... τέλους

Τίτλοι τέλους έπεσαν εχθές στα Μεσάνυχτα του ALPHA και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να πει το δικό της αντίο στο τηλεοπτικό κοινό που την συντρόφευε τόσο καιρό. Ποια τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε; Τα έχουμε όλα αναλυτικά παρακάτω.

Για αρχή, τα τελευταία λόγια της Ελεονώρας Μελέτη ήταν απλά και λιτά:

«Να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ που για ακόμα μια χρονιά τιμήσατε με την παρουσία σας αυτήν εδώ την εκπομπή. Ήσασταν τυπικοί στο ραντεβού μας και μοιραστήκαμε μαζί με τους καλεσμένους μας όμορφες σκέψεις και πολλά συναισθήματα. Να σας ευχηθώ να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, σίγουρα θα είναι διαφορετικό από τα άλλα αλλά να σας δώσει όλα όσα έχετε μέσα στην ψυχή σας»

Και πρόσθεσε: «Αυτά ήθελα να πω και ανανεώνουμε το τηλεοπτικό μας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, σας φιλώ πολύ».

Αυτά είναι τα νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη στην τελευταία εκπομπή στον ALPHA

Καλεσμένοι στην τελευταία εκπομπή της σεζόν Μεσάνυχτα ήταν ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη για τον πατέρα του αλλά και ο μικρός Θανάσης από την σειρά Ευτυχισμένοι μαζί που έχει γίνει αγνώριστος πλέον!

Στο δυναμικό κοινό η Ελεονώρα Μελέτη δεν κατάφερε να βγει πρώτη στην late night ζώνη με το 13,4% αλλά κατέκτησε μια καλή δεύτερη θέση.

Late night

  • ΑΝΤ1: Football Stories 16,8
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 13,4
  • STAR: Νόμος και Τάξη 8,8
  • ΣΚΑΙ: Οι άντρες με τα μαύρα 5,4
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 9,2

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη που θα κάνει εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη

Μετά το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA οι συνεργάτες της θα αξιοποιηθούν σε άλλα projects του σταθμού, όπως όλα δείχνουν! Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα σας μεταφέρω σήμερα μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr φαίνεται πως ένας από αυτούς μετά από 10 χρόνια στο πλευρό της βασίλισσας της τηλεόρασης πάει... στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ανακατατάξεις, αποχωρήσεις και αφίξεις θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του ALPHA. Όπως είναι ήδη γνωστό η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφερθεί από την μεταμεσονύχτια ζώνη στην... πρωινή με δική της εκπομπή. Η ξανθιά παρουσιάστρια και δημοσιογράφος θα παρουσιάσει εκπομπή επικαιρότητας αλλά και με σημαντικές έρευνες.

Σύμφωνα με την πηγή μου η εκπομπή θα ξεκινά στις 11 το πρωί, αμέσως μετά την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, της οποίας η διάρκεια αναμένεται να παραταθεί. Στο πλευρό της βέβαια, θα είναι ένας συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, μαντεύε ποιος μπορεί;

Ποιος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη πάει στην Ελεονώρα Μελέτη

Όλα δείχνουν πως ο Τάσος Τεργιάκης βρίσκεται ένα βήμα πριν τις υπογραφές για το νέο project. Ο δημοσιογράφος συνεργάστηκε πάνω από μία δεκαετία με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παρουσιάζοντας διάφορα αφιερώματα και ιστορίες που δεν είναι τόσο γνωστές.

Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη πάει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη