"Έμειναν" στον ΑΝΤ1 με το 19,4% που είδαν στα νούμερα

Το πρόγραμμα που το έκανε ήταν πραγματικά μια έκπληξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μια πραγματική έκπληξη ήταν για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν τα κοντέρ της Nielsen για εχθές, Πέμπτη 9/7! Πρόγραμμα που δεν το περίμενε κανείς έκανε 19,4%.

Είναι αδιανόητο πως ένα πρόγραμμα που παίζει σε επανάληψη έκανε στις 6 ηώρα το πρωί ένα τόσο υψηλό ποσοστό κατακτώντας την πρώτη θέση στην ζώνη "πολύ νωρίς το πρωί".

Ο λόγος για την σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" που όχι μόνο έφτασε τόσο ψηλά αλλά έκανε και τον ανταγωνισμό να μην την βλέπει ούτε με κιάλια.

ΑΝΤ1 νούμερα τηλεθέασης

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα, 13,5
  • ΑΝΤ1: Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή 19,4
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 10,2
  • Mega: Κοινωνία ώρα mega 11,0

Επίσης, απίστευτη έκπληξη ήταν στο Opentv και τα νούμερα που έκανε στην πρωινή ζώνη το Καλοκαίρι #ΝΟΤ!

Πρωινό: Ανακοίνωσε πως φεύγει από την Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1 με μια ανάρτηση

Από το Πρωινό και από το πλευρό της Φαίης Σκορδά φεύγει ένα πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 με μια ανάρτηση που έκανε.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη, την οποία εδώ και αρκετά χρόνια απολαμβάναμε μέσα από την πρωινό εκπομπή. Μάλιστα, διατηρούσε άψογες σχέσεις και με την παρουσιάστρια.

Την ανακοίνωση πως φεύγει από την εκπομπή έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μια ανάρτηση.

«Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και τα πάνελ και οι εκπομπές ελάχιστα ενδιαφέρουν, πολύ απλά και χωρίς σάλτσα ενημερώνω ότι το «Πρωινό» για μένα τελείωσε οριστικά. Μην αρχίσουμε τώρα το που θα είμαι του χρόνου. Σίγουρα θα είμαι κάπου καλά. Υ. Γ. Επίσης μην περιμένετε ευχαριστήρια κλπ κλπ. Οπου έπρεπε να τα πω τα είπα. Υγεία υγεία υγεία να έχουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως όλα δείχνουν η εκπομπή της Φαίης Σκορδά από τη νέα χρόνια θα είναι ανανεωμένη πλήρως.

Αφροδίτη Γραμμέλη Πρωινό Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά να πούμε πως μετά το τέλος της εκπομπής της απολαμβάνει τις διακοπές της. Δείτε που την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός.