«Πονοκέφαλος» τα νούμερα (15/8) για την Κάτια Ζυγούλη

Πτώση μεγατόνων!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πονοκέφαλος» τα νούμερα (15/8) για την Κάτια Ζυγούλη

Η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη, Ιστορίες Μόδας, συνεχίζει να προβάλλεται κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ, ωστόσο χθες, για ακόμα μία φορά, τα νούμερα τηλεθέασης (15/8) έφεραν κανονικό "πονοκέφαλο" στην παρουσιάστρια και στο κανάλι.

Είναι αλήθεια πως το εγχείρημα της Κάτιας Ζυγούλη είναι πολύ πρωτότυπο, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης έχουν δείξει πως το κοινό δεν είναι ακόμα έτοιμο να υποδεχθεί ένα τέτοιο πρότζεκτ.

Αυτά είναι τα νούμερα (15/8) που έφεραν "πονοκέφαλο" στην Κάτια Ζυγούλη

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 18,8
  • ΣΚΑΙ: Κόναν ο Βάρβαρος 10,0
  • ΑLPHA: Ο πρωτάρης μπάτσος και η τρωτέζα 14,9
  • Mega: Κάλπικη Λίρα 10,7
  • Star: Μοντέρνα Οικογένεια 9,8
  • ΕΡΤ: Ιστορίες μόδας 1,6

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για χθες 15/8

Κάτια Ζυγούλη Ιστορίες Μόδας

Τέλος η Κάτια Ζυγούλη από την ΕΡΤ αλλά όχι οι "Ιστορίες Μόδας" - Τι συνέβη

Μπορεί να είναι γλυκιά, ευγενική και πανέμορφη αλλά η Κάτια Ζυγούλη φαίνεται πως δεν έγινε η καθημερινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού της ΕΡΤ με την εκπομπή "Ιστορίες Μόδας" και το τέλος της έχει ήδη γραφτεί.

Όπως μου αποκάλυψε πηγή μου και θα σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν πάρει ήδη την απόφασή τους για το μέλλον του συγκεκριμένου project.

Τι συμβαίνει με την Κάτια Ζυγούλη και τις Ιστορίες Μόδας στην ΕΡΤ

Κάτια Ζυγούλη τέλος από την ΕΡΤ

Στο πρώτο της επίσημο εγχείρημα στην ελληνική τηλεόραση δεν στέφθηκε με επιτυχία αφού τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής πλησίασαν το μηδέν. Για να μην σας τα πολυλογώ έτσι τσουλάει μέχρι και σήμερα, έχοντας δυσαρεστήσει τους υπεύθυνους.

Μέτα από συζητήσεις και συναντήσεις έχει παρθεί ήδη η απόφαση μετά το τέλος των προκαθορισμένων επεισοδίων που αναγράφει το συμβόλαιο να λήξει η συνεργασία της με την σύζυγο του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη.

Αυτό που έχει μείνει αναπάντητο είναι το αν θα τελειώσει έτσι άδοξα και το συγκεκριμένο project ή αν θα του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία με άλλη παρουσιάστρια στο τιμόνι.

Αναμένοντας τις εξελίξεις...