Ανατροπή στην τηλεθέαση - Πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που παίζεται σε επανάληψη έκανε 33,6%

Αδιανόητο! Δεν το περίμενε κανείς...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπή στην τηλεθέαση - Πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που παίζεται σε επανάληψη έκανε 33,6%

Μια απίστευτη ανατροπή σημειώθηκε στα νούμερα της χθεσινής 17/8 τηλεθέασης. Καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που παίζεται σε επανάληψη έκανε 33,6% και δεν το πίστευε κανείς. Έτριβαν όλοι τα μάτια τους στο κανάλι.

Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που έκανε την ανατροπή στην τηλεθέαση και έκανε 33,6%

Ο λόγος για την σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» η οποία προβάλλεται στην πολύ πρωινή ζώνη, απέναντι από δυνατά προγράμματα. Ωστόσο, χθες κατάφερε να κάνει «σκόνη» τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, σημείωσε 33,6%, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 41,2%. Έτσι άφησε κατά πολύ πίσω του το Mega και την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» που σημείωσε 15,5% και τερμάτισε δεύτερη.

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή ΑΝΤ1

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 41,2
  • 38,1
  • 28,2
  • 26,8

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Πρωινή ενημέρωση 10,9
  • ΑΝΤ1: Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή 33,6
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 9,5
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 15,5

Από την άλλη στον ΑΝΤ1, σημαντικές είναι οι αλλαγές που θα δει και η εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Τι συμβαίνει στην πρωινή ζώνη δείτε εδώ.

Λίγα λόγια για τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» που σημείωσε 33,6%

Τρία παντρεμένα ζευγάρια: Ο Ανδρέας, ο επονομαζόμενος "Ακάλυπτος" λόγω των ακάλυπτων επιταγών του, είναι ο γυναικάς, ο ωραίος, ο γλεντζές που πνίγεται από τα χρέη και απατά συνεχώς τη σύζυγό του, Αλίκη. Όταν όμως διαπιστώνει κάποια σημάδια απιστίας της, τρελαίνεται και καταρρέει. Ο φίλος του, ο Μάκης, είναι οδοντίατρος, παντρεμένος με τη Ρένα και έχει μια κόρη.

Τη μονότονη ζωή του αναστατώνει ο παράφορος έρωτάς του για μια νεαρή χορεύτρια. Όλα αλλάζουν δραματικά αλλά και κωμικά αφού είναι άπειρος στην απιστία και κάνει διάφορες γκάφες. Η γυναίκα του, ανυποψίαστη στην αρχή, προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει και όταν το συνειδητοποιεί, αποφασίζει να αλλάξει συμπεριφορά... Το τρίτο ζευγάρι της ιστορίας είναι ο Ρένος και η Μπέτη. Εκείνη έχει μια μπουτίκ στο Κολωνάκι, είναι δυναμική και εκδηλωτική, ενώ ο Ρένος προσπαθεί να γράψει ένα μυθιστόρημα που δεν τελειώνει ποτέ...

Ηθοποιοί: Αντώνης Καφετζόπουλος (Αντρέας (Ακάλυπτος)) , Γιώργος Παρτσαλάκης (Μάκης (Τίγρης)) , Μαρία Τζομπανάκη (Μπέτυ) , Ρένια Λουιζίδου (Αλίκη) , Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Ρένα) , Ασπασία Τζιτζικάκη (Μίρκα) και πολλοί άλλοι.