Έκανε πανικό στον ALPHAtv η Βάσω Λασκαράκη - Νούμερα έκπληξη στο κανάλι

Αναλυτικά τα νούμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε πανικό στον ALPHAtv η Βάσω Λασκαράκη - Νούμερα έκπληξη στο κανάλι

Τι και αν η Βάσω Λασκαράκη έφυγε από τον ALPHAtv και η σειρά που πρωταγωνιστούσε ολοκληρώθηκε, ωστόσο συνεχίζει να κάνει πανικό στο κανάλι και τα νούμερα - έκπληξη το αποκάλυψαν.

Συγκεκριμένα, μπορεί η σειρά «Το σόι σου» να προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του σταθμού σε επανάληψη, ωστόσο σημειώνει υψηλά νούμερα στον πίνακα της τηλεθέασης, κάνοντας την έτσι μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές κωμικές σειρές της τηλεόρασης.

Χθες, σην prime time όπου παίζει καθημερινά σημείωσε 19,3% κατακτώντας την πρώτη θέση. Βέβαια ο ALPHAtv βγήκε νικητής της βραδιάς, καθώς και η σειρά «Μην αρχίζει την μουρμούρα» σημείωσε 17,7% κατακτώντας έτσι την δεύτερη θέση.

Prime time

  • ALPHA: Το σόι σου (Ε) 19,3
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα (Ε) 17,7
  • ΑΝΤ1: Κάτι χωρισμένα παλικάρια 7,9
  • ΑΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα 7,7
  • STAR: Two and a half man 12,3
  • ΣΚΑΙ: Transformers 9,4
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 9,8
  • OPEN: Εικόνες (E) 4,6

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη να έφυγε από τον ALPHAtv ωστόσο όπως έγινε γνωστό μπορεί να την δούμε σε πασίγνωστη σειρά του ΣΚΑΙ.

Λίγα λόγια για το «Σόι σου» την σειρά του ALPHAtv που πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη

Το Σόι Σου (αναγραμμένο ως: το σόι σου) είναι ελληνική κωμική οικογενειακή τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2014-2019, βασισμένη στην αμερικανική σειρά Your Family or Mine, η οποία με τη σειρά της είναι βασισμένη στην ισραηλινή σειρά Sabri Maranan. Στην Ελλάδα, προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ στην Κύπρο από τον Alpha Κύπρου.

Τη συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούν οι Αποστόλης Τσαούσογλου, Νίκος Μήτσας, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δήμητρα Τσόλκα, Αντώνης Ανδρής, Γωγώ Φώτου, Ελπίδα Γκρίλλα, Βιβή Νικολοπούλου, Γιάννης Διακάκης, Έλενα Σολωμού, Αννίτα Κούλη Δήμητρα Πούλκου, Κατερίνα Μπέη, Ζωή Κοΐβαρη, Γιώργος Κόκουβας και Χαράλαμπος Μπουραζάνης, ενώ η σκηνοθεσία είναι των Νίκου Ζαπατίνα (1η σεζόν, Επεισόδια 1-15), Γιώργου Σιούγα (1η σεζόν, Επεισόδια 16-52), Ανδρέα Μορφονιού (2η σεζόν & 3η σεζόν, Επεισόδια 1-48), Αντώνη Αγγελόπουλου (3η σεζόν, Επεισόδια 49-66, 4η σεζόν & 5η σεζόν Επεισόδια 1-8) και Σταμάτη Πατρώνη (5η σεζόν Επεισόδια 9-61).

Το τραγούδι τίτλων της σειράς φέρει τον τίτλο Μαλλιά Κουβάρια και το ερμηνεύει η Ηλιάνα Τσαπατσάρη. Η σύνθεση ανήκει στον Βασίλη Παναγιωτόπουλο και οι στίχοι στον Λάκη Λαζόπουλο.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου του 2014,] ενώ ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο επεισοδίων τον Απρίλιο του 2015. Ο δεύτερος κύκλος έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου του 2015με τα τέσσερα επεισόδια του πρώτου που αναβλήθηκαν, ενώ τα καινούρια επεισόδια του δεύτερου κύκλου ξεκίνησαν να προβάλλονται στις 15 Οκτωβρίου. Λόγω της επιτυχίας στα νούμερα τηλεθέασης, η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη χρονιά τον Ιούλιο του 2016, ενώ τον Μάιο του 2017 ανανεώθηκε για τέταρτη χρονιά. Τον Μάιο του 2018 η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη χρονιά. Τον Μάιο του 2019 ανακοινώθηκε ότι η σειρά δεν ανανεώθηκε για έκτη χρονιά.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 25 Ιουνίου 2019, ολοκληρώνοντας τη σειρά έπειτα από συνολικά 307 επεισόδια