Καλοκαίρι #Not: Σούσουρο με τα νούμερα της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στην τελευταία εκπομπή

Τι έκαναν σε τηλεθέαση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλοκαίρι #Not: Σούσουρο με τα νούμερα της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στην τελευταία εκπομπή

Αδικημένοι ξεκάθαρα στην τελευταία τους εκπομπής στο Καλοκαίρι #Not, ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου! Τα νούμερα της AGB κατέγραψαν μονοψήφια...

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πλέον τηλεόρασης έριξαν αυλαία μετά από 3 μήνες στον αέρα και φαντάζει απίστευτο το γεγονός πως από τα θεϊκά νούμερα που έκαναν στο Opentv το καλοκαίρι, έπεσαν στο 6,2%.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έκανε τα πρωινά του καλοκαιριού μας καλύτερα κι ελπίζουμε να το ξαναδούμε σύντομα σε κάτι αντίστοιχο! Στο κλείσιμο της εκπομπής, αξίζει να σημειωθεί πως αποχαιρέτησαν το κοινό με ένα πολύ τρυφερό φιλί στο στόμα, δείτε φωτογραφίες εδώ.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 9,9
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 16,4
  • Mega: Αν θυμηθείς το όνειρό μου 6,2
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 16,7
  • Open: Καλοκαίρι #ΝΟΤ 6,2
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 17,1

Συγκινημένοι Χατζίδου - Παύλου! Η έκπληξη στο πλατό του Καλοκαίρι #NOT

Η μικρή Μελίτα - Δήμητρα, έκλεισε έναν χρόνο ζωής και οι γονείς της δεν μπόρεσαν να μην της ευχηθούν και δημόσια, μέσω του Καλοκαίρι#NOT.

«Χρόνια πολλά στη Μελίτα - Δήμητρα, γίνεται ενός σήμερα. Μπορεί να μη μας ακούει και να μη μας βλέπει τώρα αλλά μπορεί να το δει στο Youtube», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Χατζιδου Ετεοκλης μωρο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα έδωσαν τις πιο θερμές τους ευχές, ενώ λίγο μετά η παραγωγή είχε φροντίσει να τους πάει στο πλατό και μια τούρτα με ένα κεράκι επάνω.