Άσχημες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Τα νούμερα τηλεθέασης... έπεσαν στα μονοψήφια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Δυστυχώς το πρόγραμμα που έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στον ΑΝΤ1 κι έχει το όνομα Ταξί δεν εξελίσσεται τόσο καλά αφού τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν στα μονοψήφια από την μια μέρα στην άλλη.

Το παιχνίδι που αναβιώνει μετά από χρόνια ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες φαίνεται πως δεν έχει τοποθετηθεί στην σωστή ώρα, αφού απέναντί του έχει πολύ δυνατά προγράμματα που το... πατάνε κάτω.

Για την ακρίβεια, το βράδυ της Τρίτης 22/9 ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έκανε μονοψήφια πιάνοντας στο δυναμικό κοινό το 6,3%. Αν δεν ήταν οι Άγριες Μέλισσες που ανέβασαν κατά πολύ τον μέσο όρο με το 21,1% το κανάλι του ΑΝΤ1 θα είχε βγει τελευταίο στην prime time ζώνη.

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 14,4
  • ALPHA: Αγγελική 11,2
  • ΑΝΤ1: Ταξί 6,3
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 14,3
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 21,1
  • STAR: Greece Next Top Model 28,7
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 10,4
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 8,2
  • OPEN: Επικίνδυνες παρέες 8,6

Άσχημα, επίσης, για τον ΑΝΤ1 ήταν τα πράγματα και στην πρωινή ζώνη αφού η Φαίη Σκορδά έκανε μονοψήφια...

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα:

Μεγάλωσα στο Περιστέρι όντας μέλος μιας μικροαστικής οικογένειας που νόμιζε πως είναι μεσοαστική. Αυτό είναι και ένα από τα βασικά προβλήματα της Ελλάδας. Λόφος Αξιωματικών, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πατέρας ιερέας, εγώ καλός μαθητής και τα όνειρα των γονιών μου για μένα πολλά. Εκεί έμεινα μέχρι και το Λύκειο. Γύρω στα 13 με 14 άρχισα να μιμούμαι καθηγητές και άτομα του περίγυρού μου. Έτσι, τραβούσα την προσοχή των φίλων μου και για πρώτη φορά άρχισαν να με κοιτάνε και τα κορίτσια. Λέω λοιπόν: «πρέπει να βρω γκόμενα» (γέλια). Κατάλαβα ότι αυτό μπορεί να πάει κάπου και άρχισα να το εξασκώ. Να παρακολουθώ τηλεόραση, να βλέπω καρτούν και να κάνω τις φάτσες τους. Ξέρεις, κατάλαβα ότι δεν παίζει ρόλο μόνο η φωνή για να κάνεις τη «μεταμόρφωση». Ξέφευγα λίγο από την καθημερινότητα μέσα από αυτό.

Δεν ήξερα τι είναι το stand up όταν ήμουν μικρός. Παρακολουθούσα επιθεωρήσεις και βιντεοταινίες, είχα οραματιστεί ότι θέλω να κάνω κάτι με αυτό και στη συνέχεια κατάλαβα ότι υπάρχει πεδίο στο οποίο θα μπορούσα να κινηθώ. Αρχικά κατάφερα να βάλω τη φωνή μου στους τηλεφωνητές των κινητών της εταιρίας του ΑΝΤ1, την Audiotext. Πληρώθηκα καλά για την εποχή και αυτό μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση. Μου έδωσε ώθηση να ψαχτώ και τελικά προέκυψε το ραδιόφωνο.

Πλέον είμαι στον Sport FM καθημερινά 8 με 10 το πρωί με τη Μαρία Ζαφειράτου. Πάμε καλά και αλήθεια στο λέω, περνάμε πολύ ωραία.

Ενώ κάνεις πιο πολλά χρόνια ραδιόφωνο ο κόσμος σε ξέρει ως κωμικό. Ποια είναι η βασική σου ιδιότητα;

Πάντα έκανα σατυρικές εκπομπές, κωμικός είμαι. Το ραδιόφωνο είναι η «φωλιά» μου. Όσοι κάνουμε stand up θέλουμε να έχουμε μια «πλάτη» για να μην αισθανόμαστε μετέωροι.

Πηγή: vice.gr