Mega: Άσχημα νέα για την Δανάη Μπάρκα

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αυτό που ήθελαν...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mega: Άσχημα νέα για την Δανάη Μπάρκα

Δεύτερη εβδομάδα στον αέρα του Mega η Δανάη Μπάρκα με τη νέα της εκπομπή, Πάμε Δανάη και τα νέα είναι άσχημα αφού τα νούμερα τηλεθέασης έχουν αρχίσει και υποχωρούν επικίνδυνα πολύ.

Για την ακρίβεια, η εβδομάδα αυτή δεν ξεκίνησε όμορφα αφού στο δυναμικό κοινό έκανε μονοψήφιο κι αρκετά χαμηλό, 7,3, μένοντας πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό και βγαίνοντας τελευταία στην πρωινή ζώνη.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 13,3
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 15,5
  • Mega: Πάμε Δανάη 7,3
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 12,8
  • Open: Ευτυχείτε 9,4
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 14,3

Να σημειωθεί πως στην χθεσινή τηλεθέαση δε τα πήγε καλά για πρώτη φορά ούτε ο Νίκος Μουτσινας. Δείτε εδώ πόσο έκανε.

«Βούρκωσε» στον αέρα της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα - Τι συνέβη;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και όπως ήταν φυσικό, η Δανάη Μπάρκα «βούρκωσε» ενώ βρισκόταν στον αέρα, την ώρα που ο δεύτερος μπαμπάς της περιέγραφε τι συνέβη την πρώτη φορά που συναντήθηκαν.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε.

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να τον καλέσει την πρώτη κιόλας εβδομάδα στην εκπομπή της. Εκείνος, μεταξύ άλλων μίλησε για την καθημερινότητα χωρίς θέατρο και τα επόμενα βήματά του, αλλά και για τον ερχομό της Δανάης στη ζωή, προκαλώντας τη συγκίνηση της παρουσιάστριας, η οποία έβαλε τα κλάματα και στην πρεμιέρα της εκπομπής της με τα λόγια της μητέρας της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε η Βίκυ Σταυροπούλου για το νέο ξεκίνημα της κόρης της.

Με αυτόν τον τρόπο «βούρκωσε» η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπή της

«Την Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση.

Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την απόφασή του να συγκατοικήσει με την Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα.

Ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε και μια στιγμή που δεν την έχει συζητήσει ποτέ με την ίδια: «Υπάρχει μία στιγμή που την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν την έχουμε συζητήσει ποτέ με την Δανάη. Επιστρέφαμε από ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο Πήλιο και μου λέει κάποια στιγμή η Δανάη στο αυτοκίνητο: «Χρήστο μπορώ να σε λέω μπαμπά»;

Εγώ έπαθα ένα μικρό σοκ, ήταν μια πολύ ξαφνική ερώτηση που δεν περίμενα. Της είπα «Φυσικά και μπορείς να με λες, αν και ο μπαμπάς σου υπάρχει, ακόμα και αν με λες μπαμπά δεν αναιρεί ότι ο μπαμπάς σου υπάρχει. Μπορείς να με λες όπως θες». Ο Νώντας είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και έχουμε μια εξαιρετική σχέση».

Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα, είπε από την πλευρά της: «Είναι δύο μπαμπάδες μου, γιατί ο ένας είναι ο μπαμπάς μου το DNA μου, το παρελθόν μου… Ήταν σαν να έχω τρεις γονείς, δύο σπίτια, φίλους, ταξίδια».