Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ALPHA: Χάος με τα νούμερα της χθεσινής 8/10 πρεμιέρας του Σροίτερ

Η εκπομπή Tik Talk βγήκε στον αέρα και το κοινό... δεν τρελάθηκε κιόλας

ALPHA: Χάος με τα νούμερα της χθεσινής 8/10 πρεμιέρας του Σροίτερ
Τηλεθέαση 09.10.2020 09:17
Από Youweekly Team

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Πέμπτης 8/10 η νέα εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA, Tik Talk, και τα νούμερα τηλεθέασης που έφτασαν σήμερα στα γραφεία προκάλεσαν χάος!

Δυστυχώς, ο Αντώνης Σρόιτερ όχι μόνο έχασε την πρωτιά της late night ζώνης αλλά βγήκε...5ος! Αν το δει κάνεις αντίστροφα μπορεί να το πει και... δεύτερος από το τέλος.

Για την ακρίβεια έκανε στο δυναμικό κοινό 8,1%.

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 14,3
  • ALPHA: Tik talk - πρεμιέρα 8,1
  • STAR: Οι τελευταίοι ιππότες 13,1
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 18,7
  • Mega: Το νησί 9,8
  • Open: Cloverfield 2.7

Δείτε, επίσης, εδώ ποιο πρόγραμμα του ALPHA έκανε σε νούμερα 3,1%!

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του Tik Talk ήταν ο Γιαννακόπουλος - Όσα αποκάλυψε στον Αντώνη Σρόιτερ

Γιαννακόπουλος ALPHA Tik Talk Σρόιτερ

Με μια συνέντευξη «ποταμό» του Δ. Γιαννακόπουλου ξεκίνησε την πρώτη του εκπομπή με τον τίτλο «Τik Talk», ο δημοσιογράφος του Alpha Αντώνης Σρόιτερ.

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για όλους και για όλα. Για τον ΠΑΟ, την προσωπική του ζωή, τις πολιτικές του τοποθετήσεις, αλλά και για κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Εστίασε ιδιαίτερα στο μέλλον της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, αλλά και στα όσα συνέβησαν στην προηγούμενη μνημονιακή δεκαετία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η φαρμακοβιομηχανία έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολη δεκαετία. Κυβερνήσεις πήρανε όλα τα αντίμετρα τα οποία υπήρχαν στην Ευρώπη, τα πετάξανε αν μου επιτρέπεται η έκφραση σε μία κατσαρόλα μέσα και μας τα σερβίρανε. Τώρα τελευταία έχουν καταλάβει την ανάγκη του να υπάρχει εγχώρια βιομηχανία φαρμάκου, αλλά στην ερώτησή σας για το αν η πανδημία έχει παίξει κάποιο ρόλο, δεν έχει παίξει κανένα ρόλο».

Ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε το ζήτημα της αρνητικής δημοσιότητας κατά της φαρμακοβιομηχανίας και αποκάλυψε αλήθειες που λίγοι γνωρίζουν, υπογραμμίζοντας: «Αρνητική δημοσιότητα… Θα σας πω είναι πάρα πολλά τα προβλήματα της φαρμακοβιομηχανίας, μας έχουνε βάλει clawback, μας έχουν βάλει rebate αυτή τη στιγμή έχουμε το κράτος ως μεγαλομέτοχο της εταιρείας μας. Από το 100% το 55 - 60% γυρίζει στο κράτος μέσα από τα αντίμετρα τα οποία σας είπα. Και αν κάποιος προσθέσει και την εφορία φτάνουμε να δίνουμε το 90% της κερδοφορίας πίσω στο κράτος».

Ο κ. Γιαννακόπουλος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις: από το επιχειρείν μέχρι την πολιτική και τις σχέσεις του με τους Αγγελόπουλους και τον Ολυμπιακό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντώνης Σρόιτερ: Οικογενειακές στιγμές στην Γλυφάδα - Απίστευτο το πως μεγάλωσαν οι κόρες του

Happy Day: Ξέσπασαν σε κλάματα Σρόιτερ - Μπούκη! Τι συνέβη;

Share