Στην υγεία μας ρε παιδιά: «Πάγωσαν» με τα νούμερα (10/10) του Σπύρου Παπαδόπουλου στην πρεμιέρα

Αυτό δεν το περίμενε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην υγεία μας ρε παιδιά: «Πάγωσαν» με τα νούμερα (10/10) του Σπύρου Παπαδόπουλου στην πρεμιέρα

Χθες βράδυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε πρεμιέρα με το Στην Υγειά μας ρε παιδιά και η αλήθεια είναι πως μόλις είδαν στο ΣΚΑΪ τα νούμερα τηλεθέασης (10/10), πάγωσαν κανονικά καθώς τους πέρασε ένα πρόγραμμα - έκπληξη!

Η πρεμιέρα της αγαπημένης εκπομπής έγινε με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τιμώντας έναν μοναδικό καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θέλησε να καλησπερίσει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο το κοινό του στην πρώτη εκπομπή της σεζόν.

«Καλησπέρα σας! Καλό φθινόπωρο, καλό χειμώνα, να προσέχουμε, να κρατάμε τις αποστάσεις, να φοράμε τις μάσκες μέχρι να πέσουν οι υποχρεωτικές τουλάχιστον. Δέκατος έβδομος χρόνος φέτος το “στην υγειά μας” και λέμε να ξεκινήσουμε το χειμώνα. Έχει περάσει ένας χρόνος περίπου από τότε που έφυγε ο Λαυρέντης.

Φυσικά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Μαζευτήκαμε απόψε οι φίλοι και οι συνεργάτες του να πούμε κάποια από τα πολύ ωραία τραγούδια του Λαυρέντη, έτσι για να κοροϊδέψουμε λίγο την απουσία του. Γιατί το κάτω –κάτω η τέχνη νικάει τον θάνατο, έτσι θέλουμε να το βλέπουμε εμείς», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην έναρξη της εκπομπής.

Αυτά είναι τα νούμερα (10/10) που σημείωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην πρεμιέρα του Στην Υγειά μας ρε Παιδιά

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε δεύτερος στη μάχη της τηλεθέασης καθώς τον πέρασε το «Εγώ ο απαισιότατος» από το Star, το οποίο σημείωσε 14,0% στο δυναμικό κοινό, την ώρα που το Στην υγειά μας ρε παιδιά έφτασε μέχρι το 13,4%.

Σπύρος Παπαδόπουλος στην υγεία μας ρε παιδιά

Prime time

  • AΝΤ1: Ταξί 8,8
  • ALPHA: Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας 9,9
  • STAR: Εγώ ο απαισιότατος 2 14,0
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 13,4
  • OPEN: Χορεύετε; 6,3
  • Mega: Η νύφη το έσκασε 5,1

Βέβαια να σημειώσουμε πως τον τελευταίο καιρό, και οι επαναλήψεις των εκπομπών του Σπύρου Παπαδόπουλου δεν πάνε και τόσο καλά. Δείτε εδώ τα νούμερα.