«Έμειναν» στον ΑΝΤ1 με τα χθεσινά (10/10) νούμερα της Φαμίλιας - Δεν το περίμενε κανείς

Έκανε το απίστευτο σε επανάληψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έμειναν» στον ΑΝΤ1 με τα χθεσινά (10/10) νούμερα της Φαμίλιας - Δεν το περίμενε κανείς

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βάλει χθες (10/10) το μεσημέρι την Φαμίλια σε επανάληψη, στη θέση που έπαιζε μέχρι πρότινος το Κωνσταντίνου και Ελένης και η αλήθεια είναι πως «έμειναν» παγωτό στο κανάλι με το που είδαν τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 φαίνεται πως έχει κερδίσει για τα καλά την εύνοια του κοινού με αποτέλεσμα να γίνεται πραγματικά ανάρπαστο κάθε επεισόδιο.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι το κοινό αντάμειψε την σειρά του ΑΝΤ1 ακόμα και στην επανάληψή της, ενώ θρίαμβο χθες σημείωσε και ο Νίκος Μάνεσης!

Με αυτά τα νούμερα που έκανε η Φαμίλια «έμειναν» στον ΑΝΤ1

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Η Φαμίλια (Ε) 13,4
  • ΣΚΑΙ: Οι Άγγελοι του Τσάρλι 10,1
  • ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 14,7
  • Mega: Η Ρένα είναι οφσάιντ 7,4
  • Star: Τα φιλαράκια 11.4
  • ΣΚΑΙ: DOT 14.9
  • ΣΚΑΙ: Θαλασσόλυκοι 6,3

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χθεσινά (10/10) νούμερα τηλεθέασης

Φαμίλια τηλεθέαση

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της Φαμίλιας

Η ΦΑΜΙΛΙΑ Επεισόδιο 5 - «Η ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ»

Η Μαίρη κι ο Γιάννης μιλούν στον ψυχολόγο για τη μαμά του Γιάννη, την Δέσποινα, που δεν έχει πρόβλημα να μπει στο σπίτι του ζευγαριού και ν’ αλλάξει τη διαρρύθμιση των επίπλων σαν να μην τρέχει τίποτα! Η Δέσποινα είναι μια χειριστική μάνα και πεθερά, που θέλει να έχει λόγο για τα πάντα και στα πάντα. Η Μαίρη εκνευρίζεται απίστευτα με τον Γιάννη, όταν ειδικά δεν την υποστηρίζει αρκετά μπροστά στην Δέσποινα.

Η Δέσποινα φτάνει στο σημείο να μαζέψει μια σακούλα σκουπιδιών με πράγματα που βρήκε μέσα στο σπίτι, ώστε να πει στην Μαίρη ότι «αυτά τα είδε η πεθερά»! Η Μαίρη πιστεύει ότι ο Γιάννης είναι αγενής εξαιτίας της Δέσποινας, ενώ γίνεται έξαλλη που ο μικρός Γιώργος χρησιμοποιεί ατάκες της γιαγιάς του.

Η Δέσποινα είναι ικανή να χαλάσει σε δευτερόλεπτα μια ωραία οικογενειακή βραδιά, αλλά μήπως η συμπεθέρα της, η Τζο, είναι καλύτερη; Η συνύπαρξη των δυο τους είναι αποκλειστικά εκρηκτική!…