Τηλεθέαση - Δανάη Μπάρκα: Δεν περίμεναν να δουν τέτοια νούμερα στο Πάμε Δανάη

Απίστευτο αυτό που σημειώθηκε στα μηχανάκια της AGB την Τρίτη 20/10

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση - Δανάη Μπάρκα: Δεν περίμεναν να δουν τέτοια νούμερα στο Πάμε Δανάη

Μια έκπληξη ήταν τα χθεσινά 20/10 νούμερα τηλεθέασης της Δανάης Μπάρκα στο Mega, με την πρωινή εκπομπή της, Πάμε Δανάη. Η αλήθεια είναι πως τα μονοψήφια της είχαν χτυπήσει την πόρτα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά την Τρίτη σημείωσε πρόοδο.

Για την ακρίβεια, η Δανάη Μπάρκα κατάφερε την Τρίτη 20/10 να φτάσει στο δυναμικό κοινό το 11,4% κάτι που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αφού την Παρασκευή τα νούμερά της ήταν πολύ χαμηλά.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 13,2
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 10,5
  • Mega: Πάμε Δανάη 11,4
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 7,8
  • Open: Ευτυχείτε 15,2
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,8

Δανάη Μπάρκα: Απασφάλισε για τα νούμερα του Πάμε Δανάη στο Mega

Η Δανάη Μπάρκα ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και απαντώντας σε ερώτηση που της έκανε ο παρουσιαστής, απασφάλισε για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή της στο Mega, Πάμε Δανάη.

Η νεαρή ηθοποιός - παρουσιάστρια επισκέφθηκε τον αγαπημένο της φίλο, λίγες μέρες μετά την δική του επίσκεψη στην εκπομπή της και μίλησε για την νέα εμπειρία που βιώνει εδώ και λίγο καιρό μέσα από την νέα εκπομπή που ανέλαβε.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στην ελληνική τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως προς το παρόν, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τόσο υψηλά. Η ίδια πάντως φαίνεται να μην ανησυχεί και τόσο και είναι πολύ αισιόδοξη για όλα όσα πρόκειται να δούμε στο μέλλον. Ωστόσο πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως θα γίνουν τεστ κορωνοϊού σε όλη την ομάδα της.