Άσχημα νέα για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσχημα νέα για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Τα χθεσινά (23/10) νούμερα τηλεθέασης ήρθαν πριν από λίγα λεπτά και τα νέα που έφτασαν για τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου είναι άσχημα, καθώς η Φωλιά των ΚουΚου σημείωσε πτώση στο δυναμικό κοινό.

Οι δυο παρουσιαστές σχεδόν καθημερινά βρίσκονται πρώτοι στη μάχη της τηλεθέασης ωστόσο χθες το πρωί τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά για το δίδυμο του Star.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην τέταρτη θέση της πρωινής ζώνης, με συνολικό ποσοστό στο δυναμικό κοινό,μ 9,9%.

Στην φωλιά των ΚουΚου τηλεθέαση

Αυτά τα νούμερα έφεραν τα άσχημα νέα για τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 11,6
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 15,3
  • Mega: Πάμε Δανάη 5,0
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 8,6
  • Open: Ευτυχείτε 12,9
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 9,9

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης από εχθές (24/10)

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού τους

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης κάθε ημέρα μετά το τέλος της εκπομπής τους, πηγαίνουν κατευθείαν στο σπίτι τους, όπως τους περιμένουν οι δυο καρποί του έρωτα τους. Ο γιος τους Αρίωνας και η κόρη τους Αέλια που είναι οι κύριες προτεραιότητες τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού τους.

Καθημερινά η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης όταν δεν έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρίσκουν καθημερινά διάφορους τρόπους να περάσουν με την κόρη τους και το γιο τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε φωτογραφίες του κούκλου Αρίωνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε πώς περνά στο σπίτι με τους γονείς του και με την μεγάλη του αδερφή.

Η Κατερίνα Καραβάτου απαθανάτισε τη στιγμή που ο μικρός Αρίωνας, φόρεσε την μάσκα του και πήγε να δει τι κάνει η αγαπημένη του χελωνίτσα. Η παρουσιάστρια μάλιστα, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της:

«Επιτέλους η Χρυσούλα ξύπνησε, γιατί μας κοψοχόλιασε φέτος.... Και φυσικά κάναμε ένα μικρό πανηγύρι, ενώ ο Αρίωνας με ρώτησε αν πιστεύω ότι η μάσκα του Superman που θέλησε να φορέσει για να την εντυπωσιάσει, μπορεί παράλληλα και να την τρομάξει.... Του είπα πως νομίζω πως θα της αρέσει πολύ της χελώνας να τον δει σε αυτήν την κατάσταση. Από τη μεγάλη του χαρά όμως, ξέχασε το παντελόνι! Έγκυρες πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της χελώνας μας διαβεβαίωσαν ότι δεν τον παρεξήγησε καθόλου! Μετά την αφήσαμε να φάει και προτιμήσαμε την αναρρίχηση! Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι ότι ξύπνησε η Χρυσούλα και ότι εμείς βρήκαμε ακόμη έναν λόγο για να είμαστε χαρούμενοι!!!! Γιούπι!!!!! #μένουμεσπίτι #stayhome».

Αυτή είναι η φωτογραφία από τον κήπο τους

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης σπίτι

Να πούμε πως πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή μια ευχάριστη είδηση για το ζευγάρι.