Άσχημα μαντάτα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τα νούμερα δεν ήταν καλά για μία ακόμα εβδομάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσχημα μαντάτα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Πριν από λίγη ώρα, έφτασαν τα χθεσινά (24/10) νούμερα τηλεθέασης και τα μαντάτα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο φαίνεται πως είναι πολύ άσχημα, αφού ο παρουσιαστής σημείωσε κακά ποσοστά και βγήκε προτελευταίος στην prime time.

Το Στην υγειά μας ρε παιδιά επέστρεψε για μία ακόμα χρονιά στον ΣΚΑΪ, ωστόσο μέχρι στιγμής, τα νούμερα που σημειώνει δεν είναι τα επιθυμητά.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν πρόκειται για μία από τις πιο κλασικές και αγαπημένες εκπομπές του καναλιού και σε κάθε περίπτωση ο ΣΚΑΪ συνεχίζει να δείχνει εμπιστοσύνη στον έμπειρο παρουσιαστή παρά τις μικρές ατυχίες που είχε τις τελευταίες εβδομάδες.

Σπύρος Παπαδόπουλος τηλεθέαση

Με αυτά τα νούμερα ήρθαν τα άσχημα μαντάτα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε 7,9% στο δυναμικό κοινό και βρέθηκε μία θέση πριν το τέλος.

Prime time

  • AΝΤ1: Ταξί 9,1
  • ALPHA: Ο γόης 14,7
  • STAR: Ο γιος του Μεγαλοπατούσα 16,3
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 7,9
  • OPEN: J2US 17,6
  • Mega: Ξύπνα Βασίλη 7,6

Δείτε αναλυτικά τα χθεσινά (24/10) νούμερα τηλεθέασης.

Τι παρακολουθήσαμε χθες στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Σε έναν από τους κορυφαίους συνθέτες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, τον Γιάννη Σπανό, ήταν αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο χθες, Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ένας φόρος τιμής στον σπουδαίο δημιουργό και ξεχωριστό άνθρωπο, ένα χρόνο μετά την απώλειά του…

Τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του συνθέτη ερμήνευσαν οι: Κώστας Χατζής, Μανώλης Μητσιάς, Ελένη Δήμου, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Δάντης, Δώρος Δημοσθένους, Χρυσούλα Στεφανάκη. Τον δικό του ξεχωριστό τόνο δίνει με το κλαρίνο του ο Θανάσης Βασιλόπουλος καθώς και η νεανική χορωδία του δήμου Λαυρεωτικής.

Στη συντροφιά τους βρέθηκαν επίσης ο Αλέξης Κωστάλας, ο Πάνος Σκουρολιάκος, η Αλεξάνδρα Δουβαρά και η Ευγενία Παναγοπούλου σε ένα επεισόδιο γεμάτο από τις υπέροχες μελωδίες ενός συνθέτη που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, αγαπήθηκε όσο λίγοι με τα τραγούδια του ...