Έφυγε με ψηλά το κεφάλι ο Γιώργος Παπαδάκης από τον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση

Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφυγε με ψηλά το κεφάλι ο Γιώργος Παπαδάκης από τον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση

Μπορεί ο Γιώργος Παπαδάκης εχθές να έφυγε από τον ΑΝΤ1 και να παρουσίασε την εκπομπή του, Καλημέρα Ελλάδα, από το σπίτι του αλλά τα νούμερα τηλεθέασης έδειξαν πως το κοινό τον κράτησε ψηλά!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη

Την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» προτίμησαν, χθες Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, οι τηλεθεατές για να ενημερωθούν έγκυρα και έγκαιρα για τις τελευταίες εξελίξεις της επικαιρότητας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης τερμάτισε πρώτος, στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό τηλεθέασης 19%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό, το κοντέρ της εκπομπής άγγιξε το 25,2% ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό έφτασε το 23,6%.

Να σημειωθεί πως και το The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εχθές πήγε το κανάλι του ΑΝΤ1 στην κορυφή με τα συγκλονιστικά νούμερά του!

Εκτός σταθμού ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης - Ποιος ο λόγος

Εκτός του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 βρίσκεται ο Γιώργος Παπαδάκης και θα παραμείνει για μέρες ακόμα αφού ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής καλημέρισε τους τηλεθεατές από το σπίτι του, καθώς, όπως αποκάλυψε, είναι σε καραντίνα. Από την εκπομπή απουσίασε και η Χρύσα Φώσκολου που βρίσκεται επίσης σε καραντίνα, ενώ τους τηλεθεατές καλημέρισαν από το πλατό ο Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Παναγιώτης Στάθης.

«Να εξηγηθούμε γιατί τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους. Είμαστε σε μια μικρή καραντίνα λόγω έμμεσων επαφών. Ήρθε και σε εμάς. Για κάποιες μέρες, ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ… Κάναμε τεστ χθες και ήμασταν αρνητικοί. Θα κάνουμε και σήμερα. Μια ομάδα 5-6 συνεργατών - γιατί και η Χρύσα δε θα είναι μαζί σας - που είχαμε έμμεση επαφή, είμαστε σύμφωνα με το πρωτόκολλο σε καραντίνα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.