Σμαράγδα Καρύδη: Άσχημες εξελίξεις με την εκπομπή της στο Mega

Συναγερμός στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σμαράγδα Καρύδη: Άσχημες εξελίξεις με την εκπομπή της στο Mega

Ενώ τα νούμερα της πρεμιέρα της εκπομπής της Σμαράγδας Καρύδη στο Mega, Ένα εκατομμύριο YEN, ήταν αρκετά καλά, όσο περνάνε οι ημέρες δυσκολεύουν τα πράγματα.

Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο πρόγραμμα κάνει αρκετά χαμηλά ποσοστά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να λαμβάνει χαμηλές θέσεις στην απογευματινή ζώνη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δευτέρα 9/11 που έκανε στο δυναμικό κοινό μόνο 5,2%!

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Still Standing 14.3
  • STAR: Elif 6.9
  • STAR: Ο τροχός της τύχης 6.7
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 8.7
  • OPEN: Η ωραία του κουρέα 7,8-10,1
  • Mega: Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ 5,2

Η λαμπερή πρεμιέρα του "Ένα Εκατομμύριο Yen" στο MEGA με την Σμαράγδα Καρύδη

Tο νέο πρόγραμμα του Mega ξεκίνησε και στην Ψυχαγωγία, με τη Σμαράγδα Καρύδη να μας υποδέχεται στο νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο "Ένα εκατομμύριο Yen", το οποίο έκανε πρεμιέρα.

Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συμβαίνουν «ανάποδα». Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα.

Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν. Η σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» τα λάθη πληρώνονται.

Ο νικητής του παιχνιδιού αποχωρεί με το ποσό που έχει κερδίσει, ενώ ο χαμένος παίκτης δε φεύγει με άδεια χέρια αφού ανταμείβεται με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι. Δείτε ακόμα τι άλλη τηλεοπτική πρόταση είχε η Σμαράγδα!

Σμαράγδα Καρύδη Πρεμιέρα Ένα Εκατομμύριο Yen MEGA