Δυσάρεστες εξελίξεις με το Big Brother στον ΣΚΑΪ

Άσχημα τα νέα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δυσάρεστες εξελίξεις με το Big Brother στον ΣΚΑΪ

Τα χθεσινά (20/11) νούμερα τηλεθέασης έφτασαν πριν από λίγο και οι εξελίξεις που αφορούν το Big Brother στον ΣΚΑΪ είναι σίγουρα δυσάρεστες. Το live δεν κατάφερε να πείσει τον κόσμο και έμεινε κατά πολύ πίσω από τα ανταγωνιστικά προγράμματα.

Μπορεί τις πρώτες εβδομάδες να σημείωνε πολύ υψηλά ποσοστά ωστόσο τον τελευταίο καιρό το Big Brother έχει πέσει σημαντικά.

Χθες το βράδυ, το ριάλιτι βρέθηκε απέναντι στο The Bachelor το οποίο στο δυναμικό κοινό έφτασε στο 17,8% την ώρα που το Big Brother δεν ξεπέρασε σε μέσο όρο το 13,1%.

Αυτά τα νούμερα έφεραν δυσάρεστες εξελίξεις για το Big Brother στο ΣΚΑΪ

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 11,1
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα 13,3
  • ALPHA:The Bachelor 17,8
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 11,8
  • ΑΝΤ1: Kαφέ της Χαράς 12,3
  • STAR: Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε 12,2
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 13,1
  • Mega: Είσαι το ταίρι μου 7,6
  • OPEN: Ρόκι IV 8.1

Μιας και είπαμε βέβαια για το Big Brother, δείτε εδώ ποια είναι η άγνωστη σχέση της Άννας Μαρίας με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Big Brother Highlights: Η έκπληξη στη Δανέζη, η συγκλονιστική ιστορία του Κεχαγιά και οι απρόσμενοι «επισκέπτες»

Ακόμα ένα live του Big Brother ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και εμείς σας έχουμε όλα τα highlights του show. Από την έκπληξη που ετοίμασε ο Μεγάλος Αδερφός στη Σοφία, στην συγκλονιστική ιστορία που διηγήθηκε ο Δημήτρης Κεχαγιάς και στους απρόσμενους επισκέπτες που μπήκαν στο σπίτι.

Big Brother: Με μάσκα εμφανίστηκε στο live ο Μικρούτσικος - Το ηχηρό μήνυμα του

Μόλις ξεκίνησε το φαντασμαγορικό live του Big Brother και ο Άνδρεας Μικρούτσικος καλησπέρισε το κοινό φορώντας την απαραίτητη μάσκα προστασίας.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όντας συγκινημένος αναφέρθηκε στις νοσηλεύτριες που πήγαν εκτάκτως, αλλά πάνω από όλα οικειοθελώς, στην Θεσσαλονίκη λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, που ανακοινώθηκαν μάλιστα σήμερα 2.581 κρούσματα.

Φυσικά, το μήνυμα του ήταν εξαιρετικά σημαντικό και ηχηρό και συγκεκριμένα είπε:

“Η εβδομάδα που πέρασε είχε ένα κεντρικό θέμα που πρέπει να υπογραμμίσουμε: τις εθελόντριες (νοσηλεύτριες) από την Κρήτη, οι οποίες αποφάσισαν να πάνε στην πληττόμενη Θεσσαλονίκη, εθελοντικά! Η εθελοντική προσφορά των νοσηλευτριών που δουλεύουν τόσο σκληρά και με κίνδυνο τη ζωή τους πάνε να βοηθήσουν. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα χειροκρότημα! Γι’ αυτό φόρεσα τη μάσκα, για να δώσω το μήνυμα. Εμείς έχουμε κάνει τεστ και την έχουμε βγάλει καθαρή”.

Οι καλεσμένοι για σήμερα είναι η Μάρτζι Λαζάρου και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος!

Big Brother: Μια απρόσμενη έκπληξη άφησε «κάγκελο» την Σοφία Δανέζη

Πριν λίγο ξεκίνησε το live του Big Brother και μας έχει ήδη καθηλώσει. Μια απρόσμενη έκπληξη φύλαγαν για την Σοφία Δανέζη η οποία έμεινε φυσικά "κάγκελο".

Η Σοφία από εκεί που δεν το περίμενε, μπήκε στο δωμάτιο και αντίκρυσε τις δύο κολλητές της φίλες.

Φυσικά, η ίδια συγκινήθηκε αμέσως και δεν πίστευε στα μάτια της ότι επιτέλους αντικρίζει δικά της άτομα. Όσο πρόλαβαν, καθώς και ο χρόνος ήταν περιορισμένος, είπαν τα νέα τους και αναφέρθηκαν φυσικά στην έξαρση του κορωνοιού.

Οι φίλες της έσπευσαν να την συμβουλέψουν και να την συγχαρούν για την πορεία της! Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν.

φίλες της δανέζη στο big brother

Big Brother: Συγκλόνισε ο Δημήτρης Kεχαγιάς - O θάνατος από ναρκωτικά που τον σημάδεψε

Ο παίκτης που είχε σειρά να εισέλθει στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother και να ανοίξει την καρδιά του αναφέροντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την ζωή του ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Ο παίκτης άρχισε να αναλύει τους πιο σημαντικούς σταθμούς στην ζωή του και μας συγκλόνισε όλους με όλα αυτά που έχει βιώσει.

Ένα γεγονός που τον έχει σημαδέψει από την παιδική του ηλικία ήταν το μπούλινγκ. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν έχει δεχθεί ποτέ τέτοιου είδους βία αλλά αντιθέτως ένας φίλος του. Η επίθεση που είχε δεχθεί το συγκεκριμένο παιδί ήταν εξαιτίας των κιλών του.

Ο Δημήτρης, λοιπόν, προσπάθησε να περάσει το μήνυμα του για τον περιορισμό όλων των μορφών βίας.

Το 2009 ο θάνατος ενός παιδικού φίλου του από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον κατέστρεψε ψυχολογικά. Ο ίδιος δήλωσε πως γέμισε φοβίες, ένιωθε από παντού πίεση και όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλειστεί στο σπίτι του έναν ολόκληρο χρόνο.

Το 2009 προς το 2010 συνάντησε τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του, το κικ μπόξινγκ. Ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες και ένιωθε πιο γεμάτος και ευτυχισμένος από ποτέ.

Το 2012 έφυγε το γόνατο του και έχασε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες στη ζωή του. Οι γιατροί είπαν ότι το χειρουργείο είναι απαραίτητο και η πιθανότητα να ξανά αθληθεί άμεσα ήταν ελάχιστη. Όλο αυτό κατάφερε να το αντιμετωπίσει και να μην τον ρίξει κάτω με αποτέλεσμα το 2013 να ανακηρυχθεί πρωταθλητής Ελλάδος.

Το 2016 έκανε το δικό του μαγαζί εστίασης αλλά μετά από λίγο σημείωσε μια οικονομική πτώση.

Το 2017 ξεκίνησε να ασχολείται με την ναυτιλία και τα τουριστικά.

Big Brother: Αδιανόητος καυγάς μεταξύ Δανέζη - Πυργίδη - «Απαιτώ να μου ζητήσεις συγγνώμη!»

Αδιανόητος καυγάς σημειώθηκε στο σπίτι του Big Brother μεταξύ της Σοφίας Δανέζη και του Δημήτρη Πυργίδη οι οποίοι αντάλλαξαν πολύ βαριές κουβέντες.

Συγκεκριμένα, σε τραγική κατάσταση βρισκόταν αυτή τη βδομάδα η Ραίσα καθώς νιώθει πως όλοι της επιτίθονται.

Η παίκτρια αισθάνεται πως όλοι την έχουν στοχεύσει και πως κανένας δεν νοιάζεται πραγματικά για αυτήν.

Ιδιαίτερα πληγώθηκε από τον Κεχαγιά που την ψήφισε αλλά πιο πολύ από τον Βαρουξή και τον Πυργίδη που είπαν ότι η Σοφία και ο Κεχαγιάς έχουν την Ραίσα ως κομπάρσο.

Η Δανέζη, η οποία στο σημερινό live δέχθηκε με απρόσμενη έκπληξη, εξοργίστηκε με τα λεγόμενα της Ραίσα και επιτέθηκε στον Πυργίδη και στον Βαρουξή. Η παίκτρια βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και δεν σταμάτησε να ουρλιάζει.

Σε ανάλογη κατάσταση βρέθηκε αμέσως και ο Πυργίδης που απαίτησε από την Σοφία να του ζητήσει συγγνώμη.

Big Brother: Οι ξαφνικοί «εισβολείς» που μπήκαν στο σπίτι και προκάλεσαν εντάσεις

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κατά την διάρκεια του live του Big Brother, ζήτησε από τον Ζακ να πάει έξω και να.. φέρει τους εισβολείς.

Και ενώ περίμεναν όλοι κάποιους ανθρώπους, ο Ζακ μπήκε στο σπίτι με μπαλόνια, όπου το καθένα από αυτά έγραφε πάνω το όνομα του κάθε παίκτη ξεχωριστά. Έπειτα, ο Ζακ μοίρασε τα μπαλόνια στους παίκτες μαζί με μια βελόνα.

Κάθε μπαλόνι έκρυβε μια ερώτηση την οποία όμως έστειλαν οι χρήστες των social media. Φυσικά, όλες οι ερωτήσεις ήταν αρκετά τζούσι και δεν άργησαν να έρθουν οι εντάσεις και οι φωνές μέσα στο σπίτι, όπως και ο τσακωμός του Πυργίδη με την Δανέζη!

Οι ξαφνικοί «εισβολείς» που μπήκαν στο σπίτι του Big Brother

Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε - Μεγάλη ανατροπή

Το αποψινό live του Big Brother ήρθε στο τέλος του. Υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν πέντε παίκτες, με τον Δημήτρη Κεχαγιά, και την Ραίσα Κόντι να έχουν μαζέψει τις λιγότερες ψήφους. Τελικά, αυτή που αποχώρησε ήταν η Ραίσα Κόντι.

Όλοι οι παίκτες σάστισαν και δεν περίμεναν αυτή την αποχώρηση. Η Ραίσα, από την άλλη, φάνηκε να είναι έτοιμη να ακούσει το όνομα της.

Αμέσως όλοι έτρεξαν να την αγκαλιάσουν, με την παίκτρια να είναι εμφανώς συγκινημένη.