Άσχημα νέα για την αγαπημένη παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για την αγαπημένη παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου

Δυστυχώς, όσο περνάει ο καιρός αποδεικνύεται πως η αλλαγή ώρας στο Still Standing της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1 μόνο καλό δεν έκανε, αφού από πέρυσι μέχρι σήμερα τα νούμερα τηλεθέασης έχουν δει απίστευτη πτώση.

Την προηγούμενη σεζόν το Still Standing ήταν πρώτο και με μεγάλη διαφορά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού ενώ φέτος τα μονοψήφια τα βλέπουν πολύ συχνά δίπλα του.

Η τελευταία ημέρα του Νοεμβρίου (30/11) δεν έκλεισε καλά για την Μαρία Μπεκατώρου που έκανε στο δυναμικό κοινό 9,3%...

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Still Standing 9,3
  • STAR: Elif 8,1
  • STAR: Ο τροχός της τύχης 21,3
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 8,3
  • OPEN: Μια Ελληνίδα στο χαρέμι 10,2-8,6
  • Mega: Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ 4,4

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν όλα τα προγράμματα της τηλεόρασης την Δευτέρα 30/11!

Ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τη Μαρία Μπεκατώρου

Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», ανακοινώθηκαν μερικές νέες εξελίξεις οι οποίες αφορούν τη Μαρία Μπεκατώρου και το YFSF, που όπως όλα δείχνουν θα κάνει την ανατροπή και θα επιστρέψει σε λίγο καιρό, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Η περσινή σεζόν «κόπηκε» απότομα καθώς έπεσε πάνω στο πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν αλλά και λόγω της ραγδαίες εξάπλωσης του ιού σε όλη τη χώρα, δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί το show, στο οποίο η παρουσία του κοινού είναι πολύ σημαντική.

Η πρωινή εκπομπή του Opentv ωστόσο ανέφερε πως είναι πιθανό να δούμε το show του ΑΝΤ1 να βγαίνει ξανά στον αέρα από τον Μάρτιο. Αυτή τη φορά θα είναι YFSF All Star, δηλαδή ένα show με τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από όλους τους κύκλους.