Πάμε Δανάη: Αρνητικό ρεκόρ στα νούμερα τηλεθέασης της Μπάρκας εχθές 2/12

Δεν πάει καλά το πράγμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάμε Δανάη: Αρνητικό ρεκόρ στα νούμερα τηλεθέασης της Μπάρκας εχθές 2/12

Έσπασε για ακόμα μια φορά το αρνητικό της ρεκόρ η εκπομπή Πάμε Δανάη, αφού στα νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης 2/12 η Δανάη Μπάρκα φιγουράρει ξανά στην τελευταία θέση της πρωινής ζώνης με το Mega.

Δυστυχώς, η Δανάη κάπου το χάνει κάπου το βρίσκει αλλά κάπου πάλι το ξανά χάνει με το τηλεοπτικό κοινό και το μέλλον της το λες και αμφιλεγόμενο στο Mega...

Συγκεκριμένα με 3,5% είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα...

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 12,7
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 14,6
  • Mega: Πάμε Δανάη 3,5
  • ALPHA: ALPHA παντού 8,8
  • Open: Ευτυχείτε 10,6
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 9,5

Διαβάστε εδώ όλα τα νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης 2/12

Αμφιλεγόμενη απόφαση του Mega για την εκπομπή Πάμε Δανάη - Τι συνέβη;

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή Πάμε Δανάη, καθώς το Mega προκειμένου να αναστρέψει την κατάσταση είναι έτοιμο να πάρει μία άκρως αμφιλεγόμενη απόφαση. Το μόνο σίγουρο είναι πως σύντομα θα έρθουν τα πάνω κάτω στην εκπομπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, δεδομένου ότι η εκπομπή συνεχίζει να σημειώνει πολύ χαμηλά ποσοστά - δείτε εδώ πώς τα πήγε την Παρασκευή στο δυναμικό κοινό - το Mega έχει αποφασίσει να κάνει εκ νέου μερικές αλλαγές για να κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα, από τη μία εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει τη θεματολογία και από την άλλη να βάλει ένα έμπειρο τηλεοπτικό πρόσωπο στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα. Το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι αυτό της Βίκυς Σταυροπούλου, μιας και το αρχικό πλάνο του σταθμού ήταν να δούμε μαμά και κόρη μαζί στην εκπομπή.