Θλιβερά νέα για την Κατερίνα Καραβάτου και τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη

Έγινε γνωστό πριν λίγο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θλιβερά νέα για την Κατερίνα Καραβάτου και τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη

Μια δύσκολη και τηλεοπτικά είναι η συγκεκριμένη χρονιά που διανύουμε κι αυτό φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφονται καθημερινά στα μηχανάκια της AGB! Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανέκαθεν ήταν η πρώτη επιλογή του κοινού στην πρωινή ζώνη αλλά τον τελευταίο καιρό τα ποσοστά που κάνουν είναι θλιβερά.

Για την ακρίβεια, η εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου πλέον δεν βλέπει τα 20αρια που έβλεπε στο παρελθόν ούτε με κυάλια και πολλές φορές πέφτει και κάτω του 10%, όπως χαρακτηριστικά συνέβη την Παρασκευή 4/12.

Με 8,9% στο δυναμικό κοινό το STAR βγήκε προτελευταίο στην πρωινή ζώνη της Παρασκευής.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 10,1
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12,1
  • Mega: Πάμε Δανάη 5,4
  • ALPHA: ALPHA παντού 12
  • Open: Ευτυχείτε 13
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 8,9

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής 4/12!

Πάγωσαν Καραβάτου - Κατσούλης: Ο καλεσμένος τους ανακοίνωσε ότι χώρισε

Πάγωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης όταν ο καλεσμένος τους στην Φωλιά των Κου Κου, τους ανακοίνωσε πως έχει χωρίσει. Ελεύθερος λοιπόν δηλώνει ο Δημοσθένης μετά την αποχώρηση του από το GNTM 3.

Οι απαντήσεις του στην πρωινή εκπομπή αφήνουν να εννοείτε πως δεν είναι πια μαζί με την κοπέλα του.

«Η Κατερίνα είναι καλά. Είναι καλά από ότι ξέρω. Είμαι καλά αυτόν τον καιρό. Ζουσα πάντα για να δώσω αυτή την απάντηση» αρκέστηκε να πει ο Δημοσθένης.

Η Κατερίνα είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου τον Σεπτέμβριο, δηλώνοντας τότε για τη σχέση της με τον Δημοσθένη: «Με τον Δημοσθένη, γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Ήταν εύκολο να γνωριστούμε και μετά πήγαμε τη σχέση μας στο επόμενο επίπεδο.

Είχε κάνει μια κίνηση για “γύπing” αλλά δεν τα κατάφερε. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία στον χώρο, αλλά θα μάθει. Θα φανεί στην πορεία. Χάρηκα πολύ που τον είδα. Ζει ένα όνειρό του, ήμουν πολύ χαρούμενη που τον είδα».