Εικόνες: "Έσπασε" τα κοντέρ της τηλεθέασης εχθές 5/12 ο Τάσος Δούσης

«Σάρωσε» για ακόμα μία φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες:

Ασυναγώνιστος ο Τάσος Δούσης στο Opentv το βράδυ του Σαββάτου 5/12! Η πιο διαχρονική και αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, "Εικόνες" κατάφερε όχι απλά να κερδίσει στα ποσοστά του δυναμικού κοινού, αλλά να κάνει τους αντιπάλους του να φαίνονται σαν τα απόλυτα μηδενικά!

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθεάσης που έκαναν οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση το βράδυ του Σαββάτου

Σε επανάληψη, με πάσα από το Just The 2 of Us, στη μία τα ξημερώματα ο Τάσος Δούσης ξεκίνησε δυναμικά με 16,1 στο πρώτο τέταρτο και απευθείας στο δεύτερο εκτινάχθηκε στο 19,3 και συνέχισε με 18,5 και 17,8! Αξίζει να σημειωθεί πως απέναντί του εκείνη την στιγμή έπαιζε στο Mega το "Στο σπίτι με...".

Το μουσικό πρόγραμμα που στην προηγούμενη καραντίνα ήταν η ναυαρχίδα της late night ζώνης, αυτή την φορά κατατροπώθηκε από τις "Εικόνες" αφού στα αντίστοιχα τέταρτα σημείωσε μονοψήφια του τύπου 6,5-5,8-7-7,3. Δεν χρειάζεται να γίνει λόγος για STAR, ALPHA και ANT1, που με τις ξένες ταινίες τους δεν έβλεπαν τα ποσοστά του Τάσου Δούση ούτε με τα κιάλια...

Εν κατακλείδι, λοιπόν, οι "Εικόνες" που το βράδυ του Σαββάτου ταξίδεψαν τον κόσμο στο Λος Άντζελες έκαναν στο σύνολο του δυναμικού κοινού 17,9% φέρνοντας το Opentv στην πρώτη θέση της ζώνης, όπως και με το επεισόδιο του Λας Βέγκας, ενώ οι απέναντι δεν είδαν ούτε το 10% στο σύνολό τους...

Τάσος Δούσης: Νέα δεδομένα για τις Εικόνες στο Opentv

Η πιο αγαπημένη και πετυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή "Εικόνες" με τον Τάσο Δούση, που ταξιδεύει στις πέντε ηπείρους και μοιράζεται με το κοινό μοναδικές εμπειρίες μέσα από την συχνότητα του Open, επιστέφει με νέο κύκλο επεισοδίων!

Τι ώρα και τι μέρα θα προβάλλονται οι Εικόνες του Τάσου Δούση στο Opentv

Τα νέα συναρπαστικά οδοιπορικά, από την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή θα προβάλλονται στις 20:00 το βράδυ, εμπλουτίζοντας κι ενισχύοντας το πρόγραμμα του σταθμού.

Είκοσι ολοκαίνουργιες εκπομπές με αξιοθέατα, ιδιαίτερες ιστορίες πολιτισμού και νέους προορισμούς από την Ελλάδα και κορωνοϊού επιτρέποντος από το εξωτερικό, θα γεμίσουν την οθόνη με μοναδικά χρώματα και φυσικά, ξεχωριστές εικόνες.

Εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο Youtube για περισσότερες μαγευτικές εικόνες.