Στεφανίδου - ALPHA: Ξεκίνησε η κατρακύλα στα νούμερα του T-Live από την δεύτερη κιόλας μέρα!

Τι έκανε στις 8/12

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στεφανίδου - ALPHA: Ξεκίνησε η κατρακύλα στα νούμερα του T-Live από την δεύτερη κιόλας μέρα!

Όπως σας γράψαμε κι εχθές, τα νούμερα της πρεμιέρας της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA με την εκπομπή T-Live, ήταν αρκετά χαμηλά, κάτι που προμήνυε πως τα μονοψήφια πλησιάζουν με ταχύτητα φωτός.

Κιχ όπως φαίνεται δεν πρόλαβε να βγάλει η αγαπημένη Τατιάνα Στεφανίδου και τα νούμερα από την δεύτερη κιόλας ημέρα (8/12) πήραν την... κατιούσα!

Τι έκανε σε νούμερα την δεύτερη προβολής στον ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή T-Live

Για την ακρίβεια, την Τρίτη 8/12 η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε μια ανάσα πριν τα μονοψήφια αφού τα μηχανάκια της AGB κατέγραψαν στο δυναμικό κοινό το ποσοστό του 10,0% ακριβώς. Άρα...

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 11,8
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12,8
  • Mega: Πάμε Δανάη 5,3
  • ALPHA: T-Live 10,0
  • Open: Ευτυχείτε 11,0
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,5

Στεφανίδου - ALPHA: Με κόκκινο φόρεμα στην πρεμιέρα του T-Live

Πρεμιέρα στον ALPHA έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου 7/12 το πρωί, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα που έκανε αντίθεση με τα χρώματα στο πλατό της. Η παρουσιάστρια μετά από αρκετό καιρό απουσίας από την τηλεόραση έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

Παρουσιάζοντας μια εντελώς διαφορετική εκπομπή από αυτές που την έχουμε συνηθίσει, ήρθε για να "ταράξει" τα νερά της τηλεθέασης. Το T-live δεν θα έχει καναπέ, ενώ όπως είδαμε η εν λόγω εκπομπή μοιάζει πολύ με δελτίο ειδήσεων.

Στα πρώτα της λόγια η Τατιάνα Στεφανίδου, δεν θέλησε να αναφερθεί στην ίδια, παρά μόνο μίλησε για την νέα ενημερωτική εκπομπή του ALPHA.

«Καλή σας μέρα κυρίες και κύριοι! Βλέπετε το T Live, τη νέα εκπομπή του Alpha. Μια πρεμιέρα εντελώς αντισυμβατική. Έχετε ξαναδεί πρεμιέρα ενημερωτικής εκπομπής αρχές Δεκέμβρη; Βεβαίως, ζούμε σε εποχή κανονικότητας; Τα πάντα έχουν αλλάξει, η ζωή μας είναι αλλιώς».

Τατιάνα Στεφανίδου  ALPHA t-live