Απελπισία για τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Του το ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί

Τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απελπισία για τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Του το ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί

Σήμερα το πρωί ανακοίνωσαν στον Σπύρο Παπαδόπουλο, τα νούμερα που σημείωσε σε τηλεθέαση η μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», που προβάλλεται στον αέρα εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, η κατάσταση είναι απελπιστική, καθώς σημείωσε από τα πιο χαμηλά νούμερα της σεζόν.

Χθες, ο ΣΚΑΙ στην prime time ζώνη τα βρήκε... σκούρα, καθώς απέναντι του τα ανταγωνιστικά κανάλια είχαν δυνατά προγράμματα. Όπως το MEGA που είχε καλεσμένο στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega», τον Στέλιο Ρόκκο, αλλά και το J2us που είχε καλεσμένη την Ελένη Φουρέιρα η οποία έκανε χαμό πάνω στη σκηνή. Ενώ, και το STAR μπήκε στη "μάχη" βάζοντας ταινία που έκανε το κανάλι να βγει πρώτο στη ζώνη.

Αυτά είναι τα νούμερα που ανακοίνωσαν στον Σπύρο Παπαδόπουλο και βρίσκεται σε απελπισία

Συγκεκριμένα, χθες 12/12 η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», σημείωσε 6,2% σε δυναμικό κοινό!

Prime time

  • AΝΤ1: Ταξί 9,9
  • ALPHA: Η κόρη μου η σοσιαλίστρια 10,6
  • STAR: Brave 17,5
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 6,2
  • OPEN: J2US 11
  • Mega: Στο σπίτι με το mega 13,8

Ποιους είχε καλεσμένους ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Σε έναν από τους κορυφαίους συνθέτες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, τον αξέχαστο Θάνο Μικρούτσικο ήταν αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!».

Σε αυτή την ξεχωριστή μουσική βραδιά βρέθηκαν δικοί του άνθρωποι, φίλοι και συνεργάτες, προσωπικότητες που συμπορεύτηκαν στη ζωή και στην τέχνη.

Μία εκπομπή με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα όπου κυριάρχησε το συναίσθημα, οι αναμνήσεις και τα ανεπανάληπτα τραγούδια του…

Τις αξέχαστες επιτυχίες του ερμληνευσαν οι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος, Μίλτος Πασχαλίδης, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώργος Μεράντζας, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη αποδεικνύοντας το μεγαλείο του δημιουργού.

Για τον άνθρωπο και τον καλλιτέχνη Θάνο Μικρούτσικο μίλησαν και μοιράστηκαν στιγμές και αναμνήσεις οι: Οδυσσέας Ιωάννου, Θύμιος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιός, Χρύσα Κοτταράκου και Βαλέρια Δημητριάδου…

Ένα μεγάλο, συγκινητικό αφιέρωμα σε έναν μοναδικό καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο ελληνικό τραγούδι, στον Θάνο Μικρούτσικο.