Τηλεθέαση T-Live: Σε σοκ ο ALPHA με τα νούμερα της Τατιάνας Στεφανίδου

Έγινε η... πρεμιέρα στα χαμηλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση T-Live: Σε σοκ ο ALPHA με τα νούμερα της Τατιάνας Στεφανίδου

Δεύτερη εβδομάδα στον αέρα του ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή T-Live και τα μονοψήφια έκαναν την εμφάνισή τους. Όχι να το παινευτούμε αλλά εμείς το είχαμε πει από την πρεμιέρα της πως δεν θα αργήσουν να έρθουν, αφού και τότε τα νούμερα δεν πήγαν τόσο καλά.

Τι να πούμε... Γενικά η πρωινή ζώνη ξέρουμε πως είναι η πιο δύσκολη και στο πεδίο μάχης ρίχνονται καθημερινά δυνατά ονόματα με projects πολλών χρόνων στον αέρα κι ακόμα κι αυτά έχουν πέσει πλέον στα ποσοστά που καταγράφονται στην AGB αλλά... το 7,2% της Τατιάνας στο δυναμικό κοινό δεν παύει να είναι ένα μεγάλο σοκ για το κανάλι.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 11,6
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12,0
  • Mega: Πάμε Δανάη 6,5
  • ALPHA: T-Live 7,2
  • Open: Ευτυχείτε 13,1
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 10,6

Δυστυχώς, το T-Live ούτε σε ένα τέταρτο δεν κατάφερε να κάνει διψήφιο ποσοστό! Ξεκίνησε με lead in από το Happy Day 8,6 και συνέχισε με 8,4-8,2-7,3-7,1-6,4-5,4-6.

Όπως μαρτυρούν τα ποσοστά που καταγράφηκαν στην Nielsen το πρωί της Δευτέρας 14/12 το κοινό όσο περνούσε η ώρα τόσο απομακρυνόταν από τον ALPHA. Μήπως καμιά κατάρα έχει πέσει στο κανάλι για την συγκεκριμένη ώρα; Δεν εξηγείται αλλιώς πως ότι έχει περάσει από εκεί δεν έχει δει διψήφιο ούτε με κιάλια...

«Λύγισε» στον αέρα του T-Live η Τατιάνα Στεφανίδου - «Είναι δραματικό...»

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε με τον Γιώργο Τσαλίκη στην χθεσινή της εκπομπή και δε δίστασε να «λυγίσει» στον αέρα του T-Live καθώς αναφέρθηκε στην δραματική κατάσταση που βιώνουμε με τα μέτρα κορωνοϊού, τα οποία μας κρατούν μακριά από αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα φετινά Χριστούγεννα και σχολίασε πως η δική του οικογένεια που αποτελείται από πολλά μέλη θα αναγκαστεί να γιορτάσει χωριστά.

Παράλληλα εξήγησε πως μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο θέλει να προσφέρει παρηγοριά στον κόσμο που ακούει από το σπίτι.

«Καλά κάνεις και μας κάνεις λίγο να χαλαρώνουμε και να γελάμε γιατί ήμουν στο παρα πέντε να με πιάσουν τα ζουμιά γιατί έχω κι εγώ να δω τους γονείς μου δέκα μήνες, έχουν πάει στο χωριό στην Εύβοια.

Αυτό είναι ένα θέμα πολύ δύσκολο γιατί κακά τα ψέματα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσουμε μακριά απ΄τους γονείς μας, απ΄τις γιαγιάδες, απ' τους παππούδες το οποίο είναι δραματικό γιατί είναι και μεγάλοι άνθρωποι και τους πολύ μεγάλους ανθρώπους πρέπει κανείς να μπορεί να έχει την ευκαιρία να τους χαίρεται, γιατί οι μέρες και τα χρόνια περνάνε, δεν ξέρεις τι συμβαίνεi, οπότε και η κάθε στιγμή που περνάς μαζί τους τα Χριστούγεννα είναι πάρα πολύ σημαντική», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου εμφανώς συγκινημένη.

Τατιάνα Στεφανίδου εκπομπή