Ράδιο Αρβύλα: Επέστρεψαν δυναμικά στο Open - Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

Αναλυτικά όλα τα ποσοστά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Επέστρεψαν δυναμικά στο Open - Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας και συγκεκριμένα 2 χρόνια, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από την συχνότητα του OPEN. Πως τα πήγαν ωστόσο, σε νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα τους;

Χθες, λίγο μετά τις 20:00, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του έκαναν την είσοδό τους στο πλατό. Στην έναρξη της εκπομπής, είδαμε πρώτο να μπαίνει στο στούντιο τον παρουσιαστή, ντυμένο με κοστούμι και τραγούδησε, ενώ σιγά σιγά μπήκαν και οι υπόλοιποι συνεργάτες του.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης με μαύρα κουστούμια χόρεψαν μαζί και με τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, ερμηνεύοντας το "I will survive" στη δική τους εκδοχή.

Μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε το δώρο από την κόρη του για καλή επιτυχία λέγοντας: Σήμερα θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με αυτό το χάρτινο κουτί. Έχω δεχτεί πολλά δώρα στη ζωή μου. Αλλά αυτό εδώ το δώρο που δέχτηκα σήμερα από το κοριτσάκι μου, που πήρε την πρωτοβουλία και το έφτιαξε. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό. Κυρίες και κύριοι όλοι βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πάρει τον ρόλο μας πολύ σοβαρά. Μέχρι τέλη Μαΐου θα είμαστε εδώ στο Open».

Τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν στην πρεμιέρα τους στο OPEN οι Ράδιο Αρβύλα

ΟΙ Ράδιο Αρβύλα, όπως ήταν λογικό - αφού έχουν μεγάλο κοινό που τους αγαπάει - σημείωσαν σε δυναμικό κοινό 22,7%, ενώ σε τέταρτο έφτασαν μέχρι 26,9%.

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής

  • 18.5
  • 22.4
  • 22.9
  • 26.9
  • 14.3

Πήρε "φωτιά" και το Twitter με τους Ράδιο Αρβύλα

Η επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα της σατιρικής εκπομπής που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη, δεν μπορούσε να μη γίνει πρώτο trend και στο twitter. Οι χρήστες υποδέχτηκαν με θέρμη και χαρά την παλιά αγαπημένη τους συνήθεια και καλωσόρισαν με τα tweets τους παρουσιαστές και συντελεστές. Ένα προς ένα είναι όλα αποθεωτικά και επικά.

Ράδιο Αρβύλα Twitter

Ράδιο Αρβύλα OPEN