Πρωινό - τηλεθέαση 27/1: Η παρουσία του Λιάγκα τελικά φέρνει υψηλά νούμερα

Πάλι πρώτο στην ζώνη του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό - τηλεθέαση 27/1: Η παρουσία του Λιάγκα τελικά φέρνει υψηλά νούμερα

Κι όμως, συμβαίνει! Το σχέδιο του ΑΝΤ1 για τα ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του Πρωινού έπιασε. Η παρουσία του Γιώργου Λιάγκα στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και η ανανέωση της ομάδας φαίνεται πως τραβάει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Από την ημέρα που πάτησε στο πλατό το πόδι του ο Γιώργος Λιάγκας τα μηχανάκια της AGB έχουν χτυπήσει κόκκινο, η δε πρεμιέρα του χτύπησε κόκκινο. Ωστόσο, κι εχθές, Τετάρτη 27/1 η εκπομπή έκανε πολύ δυνατά διψήφια αφήνοντας τον ανταγωνισμό αρκετά πίσω.

Αναλυτικά τα χθεσινά 27/1 νούμερα του Πρωινού

Για την ακρίβεια το Πρωινό στο δυναμικό κοινό έφτασε το 18,7% και πήρε την βασιλεία της πρωινής ζώνης ενώ την τελευταία θέση κατέκτησε με κόπο και ιδρώτα ο ΣΚΑΙ με τους Αταίριαστους που έκαναν 9,1%.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 18,7
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9,1
  • Mega: Πάμε Δανάη 8,7
  • ALPHA: T-Live 9,9
  • Open: Ευτυχείτε 14,7
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 13,3

Η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Η έναρξη της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 την Δευτέρα, έγινε λίγο διαφορετικά από όλες τις προηγούμενες. Ξεκίνησε με την παρουσιάστρια πίσω από τις κάμερες να μπαίνει στο άδειο πλατό και στην συνέχει να μπαίνει ο πρώην σύζυγος της.

Πρωινό ANT1 Γιώργος Λιάγκας

Στην συνέχεια μπήκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον ίδιο να λέει απευθυνόμενος στον παρουσιαστή να μην ξαναφύγει, ενώ δεν δίστασε να αστειευτεί λέγοντας "μαμά και μπαμπά" την Σκορδά και τον Ουγγαρέζο.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα προβλήματα, καθώς δεν λειτουργούσαν τα μικρόφωνα με αποτέλεσμα να πέσουν διαφημίσεις!