Έρωτας με διαφορά - τηλεθέαση 11/2: Σαρώνει! Πρώτο στο δυναμικό κοινό

Το τηλεοπτικό κοινό έχει βρει καινούργια αγάπη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Έρωτας με διαφορά - τηλεθέαση 11/2: Σαρώνει! Πρώτο στο δυναμικό κοινό

Καιρό είχαμε να δούμε μια ελληνική σειρά, μετά τις Άγριες Μέλισσες, να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό και όπως φαίνεται το STAR, με το Έρωτας με διαφορά, κατάφερε να το κάνει να συμβεί!

Η νέα συναισθηματική σειρά από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής της κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρουν του κοινού και μετά από 3 εβδομάδες φαίνεται πως έχει γίνει πια αγαπημένη συνήθεια.

Για την ακρίβεια, το βράδυ της Πέμπτης κατάφερε στην ώρα της να βγει πρώτη στην prime time ζώνη αφού σημείωσε στο δυναμικό κοινό 15,0 ενώ αμέσως επόμενη ήρθε η σειρά Φαμίλια με μόλις 12,5%!

Prime time

  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 10,6
  • ΑΝΤ1: Η φαμίλια 12,5
  • STAR: Έρωτας με διαφορά 15,0
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 11,2
  • OPEN: Twilight 7.5

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο Έρωτας με διαφορά (18/2)

Έρωτας με διαφορά - τηλεθέαση 11/2

Ο Κωστής ζητάει από τον δεκαοκτάχρονο Ηλία που δουλεύει στο μπαρ να υποδυθεί το δεσμό της Πηνελόπης, ώστε να αποθαρρυνθούν ο Ερμής και οι υπόλοιποι που την παρενοχλούν. Η Πηνελόπη, όμως, ερωτεύεται τον Ηλία και αυτό περιπλέκει τα πράγματα.

Η Μάρω, έξαλλη που η Ζέτα επιτρέπει στον Κωστή να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες, τής προσάπτει ότι θέτει σε κίνδυνο τη συνοχή της οικογένειάς της. Έτσι, η Ζέτα τσακώνεται με τον Κωστή και εκείνος φεύγει από το σπίτι, επισημαίνοντάς της ότι αφήνει τη Μάρω και τα παιδιά να μπαίνουν ανάμεσά τους.

Ο Άρης χαίρεται που ο φίλος του λογικεύτηκε και ξαναγύρισε στο σπίτι, αλλά όχι για πολύ. Η Ζέτα ανακαλύπτει ότι οι «εφιάλτες» του Μάρκου ήταν κόλπο των παιδιών της για να ξεφορτωθούν τον Κωστή. Του ζητάει συγγνώμη και οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν.

Ο Κωστής την καλεί στο πάρτι μιας φίλης του που κλείνει τα εικοσιένα της χρόνια. Η Ζέτα κολακεύεται, που ο Κωστής δείχνει τόσο ακομπλεξάριστος με τη διαφορά ηλικίας τους…