Τηλεθέαση The 2night Show (25/2): Εντυπωσιακά νούμερα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι καλεσμένοι του ξετρέλαναν το κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεθέαση The 2night Show (25/2): Εντυπωσιακά νούμερα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το βράδυ της Πέμπτης (25/2) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο The 2night Show την Κάτια Ταραμπάνκο, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου. Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ήταν απλά εντυπωσιακά!

Ο παρουσιαστής κάθε εβδομάδα καταφέρνει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της ζώνης του μιας και οι καλεσμένοι του κάνουν τρομερές αποκαλύψεις.

Στην χθεσινή εκπομπή, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για το Survivor και για την εμπειρία της στο παιχνίδι, ενώ από την άλλη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε με αρνητικό τρόπο τη φετινή σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης.

The 2night Show τηλεθέαση

Έτσι λοιπόν, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σημείωσε το εντυπωσιακό 22,8%, την ώρα που απέναντί του βρισκόταν ο Αντώνης Σρόιτερ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος κινήθηκε σε μονοψήφια και σημείωσε 8,6%.

Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες (25/2) το The 2night Show

Late Night

  • ANT1: The 2night show 22.8
  • ALPHA: Tik Talk 8.6
  • OPEN: Και εγένετο Ελλάς 2,4
  • MEGA: Σχεδόν ενήλικες 4,0

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Τάσου Ξιαρχό στο The 2night Show για τον βιασμό του

«Κυκλοφόρησε το πρώτο μου τραγούδι. Δεν ξέρω αν είμαι χορευτής ή τραγουδιστής. Είμαι περφόρμερ! Για να γίνεις χορευτής, πρέπει να έχεις πάθος. Αναγκάστηκα να διδάξω χορό, για τα λεφτά. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλοί χορευτές. Στην Ελλάδα έχουμε ακόμα ταμπού με το επάγγελμα του χορευτή. Θεωρούν ότι όποιος είναι χορευτής, είναι ανώμαλοι, ή αδελφή».

Τα βίαια παιδικά χρόνια με τον αλκοολικό πατέρα

«Οι κακές παιδικές αναμνήσεις φεύγουν. Ήταν βίαια τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Πολύ βία. Όχι σε μένα, στις γυναίκες. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί ήταν αίματα. Με τον πατέρα τώρα είμαστε καλά. Μέσα από τα λάθη των γονιών μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.»

Η συγκλονιστική ανάμνηση για τον βιασμό

«Στα 6 με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς. Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Όταν ήμουν 6 ετών με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς. Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου. Η μητέρα μου φοβόταν μήπως φάει ξύλο. Ένα παιδί 6 ετών μπορεί να θεωρήσει ότι είναι φυσιολογικό. Ποτέ δεν με ρώτησαν οι γονείς μου αν είμαι καλά” είπε ο Τάσος και τον έπιασαν τα κλάματα.»

Η αινιγματική ανάρτηση και το βρώμικο μπαρ

«Βιασμός δεν είναι μόνο σεξουαλικός. Είναι και να φυτέψεις ένα μικρό σπόρο σε έναν εγκέφαλο… Αυτό που είδαν τα μάτια μου εκείνο το βράδυ…. Κάποιος άλλο μπορεί να κυλούσε… Όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και σου λένε πόσο κάνεις…είναι πολύ άσχημο. Πήγα σε ένα χώρο με ένα άνθρωπο που ξέρετε… Είχα σοκαριστεί με αυτό που έβλεπα. Και ένας μεγάλος κύριος ρώτησε το μπάρμαν. Ο νεαρός πόσο κάνει; Βρέθηκα σε ένα χώρο σε ένα μπαρ. Το μπαρ που με πήγε ήταν ένα πολύ βρώμικο μέρος. Στην Πατησίων είναι. Ήμουν από τους λίγους ενήλικες…Αυτό έγινε 10 χρόνια πριν.

Μου είπε πάμε μια βόλτα. Αυτός που με πήγε ήταν ένας άνθρωπος που θαυμάζω και τον θεωρώ αξιόλογο, μπορεί να σε μαγνητίσει εύκολα. Το μπαρ που με πήγε ήταν ένα πολύ βρώμικο μέρος. Τα υπόλοιπα αγόρια εκεί με είδαν σαν απειλή. Επειδή ήμουν λευκός. Υπάρχουν βρώμικα μυαλά. Είναι μια από τις 5 καταστάσεις με αυτόν τον άνθρωπο που έζησα δεν θα πω κάποια άλλη…» είπε με απόλυτη ειλικρίνεια ο perfomer που πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο Survivor.