Τηλεθέαση (27/2): Λείπει το Survivor και "χορεύει" το MasterChef 5

Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεθέαση (27/2): Λείπει το Survivor και

Τα χθεσινά (27/2) νούμερα τηλεθέασης έφτασαν πριν από λίγο και η αλήθεια είναι πως για ακόμα μία φορά το MasterChef 5 κατάφερε να κάνει τη διαφορά σε μία μέρα που έλειπε φυσικά το Survivor 4 από την ζώνη της prime time.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής αποτελεί μία σταθερή επιλογή του τηλεοπτικού κοινού ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος έχει βρεθεί πίσω στην τηλεθέαση μιας και παίζει απέναντι στο Survivor το οποίο βάσει των ποσοστών είναι το νούμερο ένα ριάλιτι της σεζόν.

Επιπλέον, απέναντί του έχει τις πανίσχυρες Άγριες Μέλισσες οι οποίες έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό που οι δημιουργοί της σειράς αποφάσισαν να βγάλουν και τρίτη σεζόν στον ΑΝΤ1.

MasterChef 5 τηλεθέαση

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το MasterChef 5 (27/2)

Έτσι λοιπόν το MasterChef στη χθεσινή ψηφοφορία και τη δοκιμασία αποχώρησης κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση της ζώνης του και να ξεχωρίσει καθώς σημείωσε 31,2% στο δυναμικό κοινό.

Prime time

  • ALPHA: Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (Ε) 7,3
  • ANT - MAN 3,9
  • ΑΝΤ1: Ταξί 12,3
  • ΑΝΤ1: Dettόλμη και γοητεία 13,6
  • STAR: MasterChef 5 31,2
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 8,5
  • Mega: Στο σπίτι με το Mega 7,4
  • OPEN: Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλεια του Κρυστάλλινου κρανίου 6,0

Τι είδαμε χθες (27/2) στο MasterChef 5

Η ψηφοφορία των Κόκκινων

Στο χθεσινό επεισόδιο MasterChef 5, είδαμε την ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας στην οποία βγήκαν στον «ντάκο» ο Κωστής και ο Διονύσης.

Στο συμβούλιο, ο Πάνος ως αρχηγός της ομάδας, έθεσε τον εαυτό του σε ασυλία και έδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον Ιωάννη Αυλωνίτη.

Χθες είδαμε τους άλλους δύο παίκτες να ετοιμάζονται για την δοκιμασία αποχώρησης ωστόσο ο Κωστής θεώρησε πως άδικα βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Τα νεύρα του Ιωάννη

MasterChef 5 Ιωάννης

Οι παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν δύο πολύ απαιτητικά πιάτα και έτσι και οι τρεις είχαν πιεστεί σημαντικά από τον χρόνο.

Στην τελική ευθεία για τη δοκιμασία, τόσο ο Ιωάννης και ο Διονύσης όσο και ο Κωστής έδειξαν να είναι ιδιαίτερα αγχωμένοι και μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα, ένα ποτήρι με μία παρασκευή τού έφυγε από το χέρι και έπεσε κάτω και έτσι δεν πρόλαβε να το βάλει στο πιάτο για να δώσει μία ολοκληρωμένη προσπάθεια.

Ο Ιωάννης δεν πρόλαβε να βάλει μία παρασκευή στο πιάτο του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στο πλατό μετά την εκπνοή του χρόνου.

Συγκεκριμένα, από τα νεύρα του, πέταξε ολόκληρο το ταψί!

Η αποχώρηση του Κωστή

Μετά το τέλος της, πολύ ξεκάθαρης για αρκετούς από την κόκκινη ομάδα, ψηφοφορίας, οι παίκτες που διαγωνίστηκαν μαζί με τον Ιωάννη, στη Δοκιμασία Αποχώρησης ήταν ο Διονύσης και ο Κωστής.

Ο Κωστής ήταν αυτός που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια ενώ από το πιάτο του έλειπαν αρκετές παρασκευές με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία και να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Ο ίδιος ωστόσο εξήγησε πως έχει σκοπό να επιστρέψει όταν μπορέσει.