Survivor 4 - τηλεθέαση 4/4: Πρώτη κόντρα με τη νέα σειρά του Mega, Σιωπηλός δρόμος

Η αναδιάταξη των ομάδων πήγε τα νούμερα σε άλλο επίπεδο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - τηλεθέαση 4/4: Πρώτη κόντρα με τη νέα σειρά του Mega, Σιωπηλός δρόμος

Ένας νέος αντίπαλος έκανε την εμφάνισή του το βράδυ της Κυριακής 4/4 απέναντι από τον βασιλιά της prime time ζώνης, το Survivor. Το όνομα αυτού Σιωπηλός δρόμος.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος», η νέα δραματική σειρά με την υπογραφή του κορυφαίου συγγραφικού διδύμου Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή μέσα αό την συχνότητα του Mega.

Αναλυτικά τα ποσοστά Survivor και Σιωπηλός δρόμος

Η αλήθεια είναι πως μπορεί το Survivor να πήρε πάλι την πρώτη θέση με το απίστευτο 34,2% στο δυναμικό κοινό αλλά και η πρεμιέρα της σειράς δεν τα πήγε καθόλου άσχημα αφού κατάφερε να σημειώσει 17,1%! Το θέμα είναι να καταφέρει να κρατήσει αυτό το ποσοστό απέναντι στον ανεμοστρόβιλο που λέγεται Survivor... Θα φανεί...

Prime time

  • ANT1: Η φαμίλια 11.6
  • ΑΝΤ1: Your Face Sounds Familiar (E) 8.5
  • STAR: Εγώ ο απαισιότατος 11,5
  • ΣΚΑΙ: Survivor 34,2
  • Mega: Σιωπηλός δρόμος - πρεμιέρα 17,1
  • OPEN: The runner 2.8
  • ALPHA: Ο φύλακας 7,2
  • ALPHA: Battle of the couples 5,5

Τα τέταρτα του Survivor έφτασαν πολύ υψηλά αφού ξεκίνησαν με lead in 19.2 από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και συνέχισαν με 25,4-20,9-33,1-36,4-29,5-30,2-39,7-41,1-41,3-36,8-40,3-50,1-35,3-24,5.

Από την άλλη ο Σιωπηλός δρόμος με lead in 18 από το κεντρικό δελτίο του Mega συνέχισε με 18,4-18,8-13-5,1.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Σιωπηλού δρόμου - Κυριακή 11/4

Τίτλος επεισοδίου: «Ο μαγικός αυλός»

Σιωπηλός δρόμος δεύτερο επεισόδιο

Η Θάλεια αναγκάζεται να επιστρέψει στο Βαθύ και να μεταφέρει το αίτημα των απαγωγέων στον επικεφαλής των ερευνών, Νάσο Οικονομίδη. Τα ίδια αναπάντητα ερωτήματα που έχει στο μυαλό της θα απασχολήσουν και τις αρχές. Γιατί επέλεξαν να επικοινωνήσουν μαζί της οι δράστες; Ποια είναι η σύνδεσή της με την υπόθεση, πέρα από το γεγονός πως τα δυο της ανίψια βρίσκονται ανάμεσα στους απαχθέντες; Την ίδια στιγμή οι απαγωγείς υλοποιούν με στρατιωτική πειθαρχία το σχέδιό τους. Φαίνεται πως γνωρίζουν τα πάντα για τα παιδιά και για τις οικογένειές τους και με καλυμμένα τα πρόσωπα δίνουν σαφείς εντολές στην Ελπίδα και τον Σάββα για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσουν μέσα στο κρησφύγετο. Το ποσό που ζητούν είναι υπέρογκο και η ανακοίνωσή του στους γονείς, προκαλεί τεράστια αναστάτωση. Το μεγαλύτερο πλήγμα ωστόσο θα το δεχτεί η οικογένεια της Θάλειας όταν πληροφορηθεί για την εμπλοκή της.